Ovaj oglas trenutno nije aktivan!

Kuća s bazenom (272 m2) u tipičnom dalmatinskom mjestu kod Šibenika

San Patrik nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Zaton, Šibenik - Okolica, Šibensko-kninska (Pogledaj na karti)

Telefon  099/217-2314

Oglas pregledan: 978 puta
Šifra oglasa: 5180650

Cijena:
790.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća kuća
Broj etaža: više katnica
Stambena površina: 272,00 m²
Broj soba: 5
Tip gradnje: novogradnja
Godina izgradnje: 2023
Energetski certifikat: A
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 890,00 m²
Dozvole
  • vlasnički list
  • građevinska dozvola

Opširnije o oglasu

Predstavljamo novi projekt u izgradnji, moderna kuća s bazenom na lijepoj mirnoj lokaciji u pitoresknom dalmatinskom mjestu Zaton kod Šibenika. Kuća se nalazi 400 metara od mora i centra mjesta.
 
Ovo moderno zdanje sastoji se od prizemlja i kata. U prizemlju se nalazi garaža za dva automobila, hodnik s garderobom, dvije ostave, predprostor, prostrana kuhinja s blagovaonicom i dnevnim boravkom, dvije terase, ljetna kuhinja, vrt i dvorište u kojem nalazi se bazen površine 40 m2.
 
Na katu kuće nalaze se četiri spavaće sobe, walk-in garderoba, tri kupaonice, balkon i lođa. Ukupna površina kuće je 272 m2 na parceli površine 890 m2.
 
Prilikom gradnje poštuju se visoki standardi kvalitete uz vrhunske materijale i opremu (podno grijanje putem dizalice topline, video nadzor, automatsko navodnjavanje,...). Predviđeni energetski certifikat je A. Investitor je tvrtka s dokazanom kvalitetom u građevinskom sektoru.
 
Zaton je tipično dalmatinsko naselje koje se nalazi 10-tak kilometara zapadno od centra grada Šibenika, u blizini morskog ulaza u Nacionalni park Krka. Mjesto se nalazi u prekrasnoj uvali te je zaštićeno sa tri strane okružen brežuljcima. U neposrednom zaleđu Zatona dobra su polja, vrtovi, vinogradi, maslinici i nasadi smokava, a mala je mjesna tržnica zajedno s ribarnicom na obali uvijek puna domaćih ekoloških plodova. Zaton ima bogatu gastronomsku ponudu: pršut, sir, janjetina, ribe, školjke, rakovi, kvalitetno maslinovo ulje i kvalitetno vino. Također Zaton odlikuju dugačke staze uz more, na kojima se ugodno možete šetati i ljeti i zimi, a koje odražavaju mir i sklad ovog dalmatinskog mjesta.
 
Ono što ovu lokaciju čini posebnom je mir i čarobna atmosfera tipičpnog dalmatinskog mjesta te blizina Nacionalnog parka Krka i grada Šibenika.
 
Vlasništvo je uredno 1/1, bez tereta.
Rok useljenja: ljeto/2024
Kupnja direktno od investitora.
www.sanpatrik.eu