KUĆA S 2 STANA S POGLEDOM NA MORE

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Poreč, Istarska

Telefon  099/696-4303

Oglas je aktivan od 16.04.2024.
Oglas pregledan: 210 puta
Šifra oglasa: 5836662

Cijena:
466.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Stambena površina: 244,00 m²
Broj soba: 4
Godina izgradnje: 1982
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 645,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 4
Dozvole
  • vlasnički list
  • građevinska dozvola
  • uporabna dozvola
Dodatno
Grijanje
  • Klimatizacija
  • Centralno grijanje
  • Peć na lož ulje
  • Peć na lož ulje

Opširnije o oglasu

Poreč je povijesno bogati gradkoji je star gotovo dvije tisuće godina. Klima je vrlo ugodna i blaga, bez većih ljetnih sparina.Krajolik ima bogato sredozemno raslinje, sa šumama borova i zelenom makijom, te tlo čini plodna crvena zemlja, crljenica, zajedno s kamenjem.

Upravo u blizini Poreča se nalazi ova atraktivna kuća sveukupne površine od 857 m2. Prostire se na dvije zasebne etaže, to jest dva velika stana i ima veliku okućnicu. Svaka etaža se može koristiti zasebno. Prizemna etaža se prostire na 116 m2, druga etaža na 97 m2, a okućnica je 645 m2.Moguće je napraviti i bazen na južnoj strani, jer su priključci i dovod i odvod vode jednostavni za realizaciju. Unutrašnjost je renovirana 2021. godine, a fasada 2023. godine. Prizemlje je kompletno renovirano visokokvalitetnim materijalima (nova moderna kuhinja, nova kupaonica s walk in tušem), te se sastoji od jednog velikog dnevnog boravka otvorenog prema kuhinji, 2 spavaće sobe, 2 kupaonice, kuhinje i grijanog zimskog vrta. Stan na prvome katu je kategoriziran kao apartman za odmor s tri zvjezdice i može se iznajmiti kao stan za odmor s 3 sobe, od kojih su 2 spavaće sobe, kuhinja, velika blagovaona i 2 kupaonice, ali raspored se može napraviti raspored prema vlastitim željama, a uz nadoplatu se može dobiti namještaj.Ima 3 parkirna mjesta koja su privatna i garažu 31 m2 ,te konobu. S kuće se može vidjeti i more kao što je vidljivo na slici. Ugrađena je vrhunska PVC i drvena stolarija, na podu je i kvalitetni laminat, te su pločice vrhunske kvalitete. Imamo centralno grijanje na lož ulje (prizemlje i prvi kat), kamin u prizemlju. Klima uređaji se nalaze u prizemlju i na prvome katu. U dvorištu se nalazi još jedan kamin.Vrt je podijeljen na dva dijela tako da svaki stan ima svoj privatni prostor i zaseban pristup. Pristupni put je uredan.

Ova nekretnina je vrlo atraktivna jer ima dvije međusobno neovisne etaže i veliku uređenu okućnicu s dovoljno parkirnih mjesta i garažu. Nalazi se u blizini svih popratnih sadržaja (dućani, kafići, restorani, liječnici, itd). U ovoj kući se može ugodno živjeti s obitelji, iznajmljivati je ili živjeti na jednoj etaži, a drugu iznajmljivati, gdje bi se uložena sredstva brzo vratila.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZOVITE NA:
+385996964303
[email protected]
Asistent u posredovanju
Vanja Ivanuša

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga