Ovaj oglas je istekao!

Kuća s 2 stambene jedinice i parkingom, Šibenik- Varoš

Opereta d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Varoš, Šibenik, Šibensko-kninska

Telefon  01/3820-050

Oglas pregledan: 36 puta
Šifra oglasa: 5847618

Cijena:
360.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 131,00 m²

Opširnije o oglasu

Kuća s 2 stambene jedinice i parkingom, Šibenik- Varoš
Kuća s 2 stana i parkingom, 140 m2, Šibenik- Varoš

Kuća s dvije stambene jedinice i vlastitim parkingom predstavlja jedinstvenu priliku za udoban i atraktivan život u samom srcu Šibenika, u tradicionalnom dijelu grada poznatom kao Varoš. Nekretnina se proteže preko dvije čestice ukupne površine od 131 četvornih metara.

Na čestici površine 50 m2, smještenoj u blizini kuće, nalazi se stara ruševina s uporabnom dozvolom za kompletnu adaptaciju ili se može koristiti kao parkiralište.
Na drugoj čestici površine 81m2 nalazi se kuća s dva zasebna stana.

U prizemlju kuće je stan površine 40m2, koji se sastoji od dvije spavaće sobe, kuhinje, blagovaonice, kupaonice i ostave. Posebno zanimljiv dodatak je dvorište koje se proteže ispred stana, pružajući dodatni prostor za opuštanje i druženje te praktičan prostor za ostavu i vešeraj.

Vanjskim stubištem dolazi se do druge stambene jedinice koja se proteže na dvije etaže, ukupne površine 80m2.
Na prvom katu je terasa, kuhinja s blagovaonicom te prostrani dnevni boravak s bibliotekom.

Unutarnje stubište vodi na drugi kat gdje su raspoređene dvije spavaće sobe, kupaonica i hodnik.

Najimpresivniji dio ove kuće je terasa na vrhu, s koje se pruža neometan pogled na more, obližnje otoke i slikoviti grad Šibenik. Ova terasa nudi izvanredan prostor za opuštanje i uživanje u zalascima sunca.

Uz to, kuća također ima neuređenu krovnu prostoriju površine 20 m2 u roh-bau stanju, koja se može prilagoditi prema vlastitim željama, što dodatno povećava potencijal ove nekretnine.

Važno je napomenuti da je kuća prošla kroz temeljitu renovaciju 2013. godine, tijekom koje su zamijenjene električne i vodovodne instalacije, krov je obnovljen, postavljena je PVC stolarija i obnovljena kompletna fasada.

Kuća je potpuno namještena i spremna za useljenje.
Udaljenost od centra grada Šibenika je samo nekoliko minuta hoda, dok je kuća i dalje zaštićena od gradske buke i prometa.