Kuća: Radoišće, katnica,82m2, gospodarski objekti, garaže

Lokacija  Radoišće, Sveti Ivan Zelina, Zagrebačka (Pogledaj na karti)

Telefon  091/333-9876

Oglas je aktivan od 12.12.2022.
Oglas pregledan: 1120 puta
Šifra oglasa: 5135935

Cijena:
150.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Kuća: Radoišće, 82 m2, katnica, okućnica 2698 m2, gospodarski objekti, garaža, skladište, stara drvena kuća, 150000 € Kuća se nalazi u Radoišću,  40 km udaljenosti od Zagreba, autoputom Zagreb - Varaždin do Komina  te još 6 km do sela,  ukupno oko 40 minuta autom od Zagreba. Radoišće je 18 km udaljeno od Križevaca. Kuća katnica  nalazi  se na blagom brežuljku uz cestu u sporednoj ulici na izdvojenoj parceli i nema susjeda u krugu od 80 m - što je izvanredno ako tražite privatnost.
Kuća je kompletno renovirana i uređena oko 2010 godine, te je 2020 godine unutrašnost novouređena i novonamještena  i u izvrenom je stanju. Ne iziskuje nikakva dodatna ulaganja.
Dvorište  kuće i okućnica obrasli su travnom i voćnjakom te su brižno njegovani. Teren dvorišta se postepeno  uzdiže od ceste. Kuća se sastoji od dvije etaže. Prizemlja i kata. Na kat se može doći unutrašnjim stepeništem, ali ima i zaseban vanjski ulaz. Prizemlje se sastoji od prostrane kuhinje i blagovaonice te wc-a. Iz blagovaone se unutrašnjim stepeništem penje na kat kuće. U kuhinji se nalazi  centralna peć na drva iz koje se preko radijatora grije cijela kuća. Peć je odlična i začas ugrije cijelu kuću.  Na katu se nalazi hodnik, dnevni boravak, spavaća soba, radna soba i kupaona te  stepenište na tavan. Na tavanu se može još napraviti stambeni prostor (ukoliko zatreba). Grijanje centralno - na drva, PVC stolarija, klima. Voda - vlastiti bunar (odlična i uvijek je ima). Septička jama. U dvorištu se nalaze gospodarski objekti - skladište, garaže, stara drvena kuća, štagalj, koš i dr. Vlasništvo uredno, nema tereta. Vlasnik ima i  poljoprivrenog zemljišta  površine oko 45000 m2 koje je voljan potencijalnom kupcu kuće također prodati uz dogovor oko cijene.


Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga