Ovaj oglas je istekao!

Kuća: Rab, Kampor, katnica (prodaja)

ABILIA d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Kampor, Rab, Primorsko-goranska (Pogledaj na karti)

Telefon  099/311-7826

Oglas pregledan: 1742 puta
Šifra oglasa: 4983324

Cijena:
125.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća kuća
Broj etaža: više katnica
Stambena površina: 166,81 m²
Broj soba: 5
Godina izgradnje: 1985
Ulica: Kampor
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 548,00 m²
Dozvole
  • vlasnički list

Opširnije o oglasu

Predmetna građevina nalazi u mjestu Kampor na otoku Rabu, smještenom u jugozapadnom dijelu otoka Raba na cestovnom pravcu Rab - Kampor. Objekt se nalazi u središnjem dijelu mjesta, udaljen cca 1,5 km od mora i cca 3,5 km od centra grada Raba.
Lokacija predmetne građevine je komunalno opremljena, tako je priključena na komunalnu mrežu vodovoda i elektromrežu.Predmetna parcela je pravokutnog oblika, ukupne površine 548 m2 i sastoji se od jedne katastarske čestice k.č.br. 908/1 k.o. Kampor, a koja odgovara istoimenoj zk čestici. Teren parcele je ravan, ograđen kamenim zidovima i metalnom ogradom.
Samostojeća kuća pozicionirana je bliže sjeveroistočnom rubu parcele. Ulaz na parcelu izveden je sa jugozapadne strane – kolni i pješački ulaz ograđen metalnim vratima. Parkiranje moguće na platou u jugozapadnom dijelu parcele.
Kuća je slobodnostojeći objekt, visine suteren, prizemlje i potkrovlje sa dvije stambene jedinice. Ulaz u prizemlje je izveden sa sjeveroistočne strane, a u suteren izveden sa jugozapadne strane.U suterenu se nalazi hodnik, kuhinja, dnevni boravak, dvije sobe i kupaona.U prizemlju se nalazi hodnik, tri sobe, spremište i loggia.U potkrovlju se nalazi hodnik, dvije sobe, kupaona i balkon.Kuća je zapuštena i neodržavana.Susjedne građevine su slobodnostojeće obiteljske kuće slične katnosti.Energetski certifikat D.Nema agencijske provizije.Informacije o nekretnini mogu se dobiti na broj telefona +385 091 170 5152, e-mail: [email protected] svakim radnim danom od 08,00 - 16,00 sati, Abilia d.o.o. Rovinj.
*Fotografije su informativnog karaktera i ne moraju opisivati aktualno stanje nekretnine. Inventar vidljiv na fotografijama i prisutan u prostoru ne mora biti dio kupoprodajne cijene.