Ovaj oglas je istekao!

Kuća pokraj mora, Stivašnica- Ražanj

Opereta d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Ražanj, Rogoznica, Šibensko-kninska

Telefon  01/3820-050

Oglas pregledan: 31 puta
Šifra oglasa: 5847620

Cijena:
935.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 492,00 m²

Opširnije o oglasu

Kuća pokraj mora, Stivašnica- Ražanj
Samostojeća kuća, Ražanj, Stivašnica- Punta Planka


Samostojeća kuća u Ražnju, stambene površine 308 m2, smjestila se na parceli od 492 m2. Kuća se sastoji od prizemlja i dva kata.

U prizemlju se nalazi spremište i garaža ukupne površine 90 m2. Unutarnje stepenište vodi na prvi kat, gdje se nalaze 2 spavaće sobe, kupaonica, te dnevni boravak, kuhinja i blagovaonica s izlazom na prostranu terasu površine 35 m2.

Na drugom katu su dva zasebna apartmana, svaki površine 35 m2. Oba apartmana imaju malu kuhinju, kupaonicu, dnevni boravak i spavaću sobu s izlazom na natkrivenu terasu s prekrasnim pogledom na more.

Okoliš kuće obuhvaća uređeno dvorište s roštiljem i vanjskim prostorom za objedovanje, okruženo stablima maslina koje pružaju prirodan hlad. Predviđena su parkirna mjesta za više automobila ispred kuće.

Smještena je na iznimno privlačnoj lokaciji u Ražnju, u uvali Stivašnica, na manje od 100 metara od plaže. Ova blizina omogućuje vlasnicima brz i jednostavan pristup predivnoj obali Jadranskog mora, što čini ovu nekretninu idealnom za ljubitelje mora i sunca.

U neposrednoj blizini je i rt Punta Planka, najistureniji dio istočne obale Jadranskog mora, što predstavlja idealan bijeg od užurbanosti gradskog života, pružajući svojim stanovnicima jedinstvenu priliku za opuštanje i uživanje u prirodnim ljepotama.

Zračna luka Split udaljena je oko 20 km, a do Šibenika( grada s 2 UNESCO-ova spomenika kulture) ima 30 kilometara.