KUĆA NA OSAMI SA STAJOM ZA KONJE

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Loborika, Marčana, Istarska

Telefon  091/590-1780

Oglas je aktivan od 20.03.2024.
Oglas pregledan: 219 puta
Šifra oglasa: 5796652

Cijena:
330.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Stambena površina: 92,00 m²
Broj soba: 2
Godina izgradnje: 2006
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 2.830,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 4
Dozvole
  • vlasnički list
  • građevinska dozvola
  • uporabna dozvola
Dodatno
Grijanje
  • Peć na drva

Opširnije o oglasu

Smješteno na jugoistočnom dijelu poluotoka Istre, nalazi se šarmantno naselje Marčana. Prožeta poviješću i ukrašena rustikalnom ljepotom, Marčana je utočište za one koji traže miran odmor u srcu Istre. Na samo 6 kilometara od Marčane nalazi se Duga Uvala. Naziv "Duga Uvala" u prijevodu na hrvatski znači "Dugi zaljev" i prikladno opisuje prekrasan zaljev koji se proteže duž obale. Kojim Marčana ima karakteristike turističkog mjesta.

Nedaleko od Marčane u Loborici smještena je ova samostojeća prizemnica sa gospodarskim objektom. Nekretnina se nalazi na poljoprivrednom zemljištu ukupne kvadrature 2830m2. Gospodarski objekt tlocrtne površine cca. 100m2 služi kao staja za konje s time da se iznad nalazi skladište za sijeno. Unutar kuće nalazi se dobro opremljeni životni prostor od 92m2. Na početku nas dočeka hodnik sa ulazom u prostranu kupaonu. Nasuprot kupaone nalazi se spavaća soba gdje su smještena dva kreveta, uz koju imamo još jednu spavaću sobu sa bračnim krevetom. U nastavku imamo kuhinju, blagovaonu i dnevni boravak koji su spojeni u open space konceptu. Sve u kući rađeno je od kvalitetnih materijala (kuhinja, pločice, stolarija…). Sve prostorije opremljene su PVC stolarijom, a griju se pomoću peći na drva. Ispred kuće imamo veliku terasu koja gleda na jugozapadnu stranu te predstavlja idealno mjesto za objedovanje na otvorenom. Kuća ima vlastito brojilo za vodu. Struja je trenutno na agregat ali nedaleko se nalaze nekretnine sa strujom stoga je moguće spajanje na infrastrukturu. Vlasnici prodaju kuću sa svim potrebnim kućanskim aparatima te namještajem.

Ova kombinacija pruži idealno okruženje za ljubitelje konja i poljoprivrede. Nekretnina predstavlja priliku za miran stil života dok ste udaljeni 10 minuta vožnje od Pule. Smještena na slikovitoj lokaciji, ova prizemnica također nudi jedinstvenu priliku za ulaganje u turističku djelatnost koja je u procvatu.

Vlasništvo je uredno. Kuća i zemljište nemaju nikakvog tereta.

Za sve dodatne informacije stojimo na raspolaganju!



Kristijan Peruško
Asistent u posredovanju
+385 91 590 1780
[email protected]

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga