KUĆA NA ODLIČNOJ LOKACIJI S BAZENOM I POGLEDOM NA MORE

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Peroj, Vodnjan, Istarska

Telefon  099/598-7784

Oglas je aktivan od 28.03.2024.
Oglas pregledan: 132 puta
Šifra oglasa: 5808274

Cijena:
291.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: dvojna
Stambena površina: 358,00 m²
Broj soba: 6
Godina izgradnje: 2023
Više o nekretnini
Broj parkirališnih mjesta
  • 2
Dozvole
  • vlasnički list
  • građevinska dozvola
Okućnica
  • Bazen
Dodatno
Grijanje
  • Klimatizacija
Oprema nekretnine
  • Telefon

Opširnije o oglasu

Na predivnoj Jugozapadnoj obali poluotoka Istre smješteno je jedno malo priobalno naselje zvano Peroj, naselje je bogato povijesnom baštinom, te predivno locirano sa prelijepom starogradskom jezgrom. Starogradska jezgra i većina osnovnih potrebnih sadržaja u Peroju smješteni su na prelijepom brdašcu koji pruža prelijepi pogled na more i Brijunsko otočje, također naselje sadrži priobalje sa predivnim plažama i novouređenom šetnicom, koje iz godine u godinu podiže svoju razinu kvalitete ulaganjem u spomenuti sadržaj i kulturu.

Na samo350 metaraod centra Peroja i650 metaraod mora nalazi se ova prostrana poluugrađena kuća s predivnim pogledom na more. Kuća se prostire na četiri etaže i sastoji se od suterena, visokog prizemlja, prvog kata i potkrovlja ukupne bruto površine 358 m2. Jedan od prednosti ovog objekta su zasigurno velike terase koje s zapadne strane imaju predivni pogled na more. Svaka prostorija, izuzet suterena ima izlaz na privatnu terasu koja ima pogled na more ili zelenilo. U dvorištu kuće sa zapadne strane nalazi se bazen ukupne površine 25 m2. Građevina posjeduje dva parkirna mjesta, od toga jedno u garaži i jedno otkriveno parkirno mjesto. Kuća se prodaje u roh-bau fazi sa ugrađenomPVC stolarijomsive boje i postavljenom instalacijom prve faze vode i struje te požbukanim zidovima. Za grijanje i hlađenje u svakoj prostoriji provućena je prva faza za jedinice klima uređaja i pripremljen je dimjak za moguću ugradnju peći. Također spremljena je i instalacija za solarne panele na krovu.

PODRUM( 84 m2 )- Soba sa kupatilom, dnevni boravak i kotlovnica.

VISOKO PRIZEMLJE( 110 m2 )- Kuhinja i dnevni boravak sa izlazom na terasu, kupatilo, spavaća soba s kupatilom i terasom,

PRVI KAT ( 84 m2)- Tri spavaće sobe sa zasebnim kupatilima i izlazom na terase, zajednička terasa

POTKROVLJE ( 41 m2 )- Jedna spavaća soba sa terasom koja gleda na more i otočje Brijuna.

POMOĆNI OBJEKTI- Garaža i bazen u dvorištu kuće

ISTAKNUTO:


Pogled na more
Uredni papiri
Bazen 25 m2
5 spavaćih soba


Navedena nekretnina zbog svoje lokacije, blizine mora, orijentacije, predstavlja veliki potencijal za buduće kupce te pruža mogućnost bavljenja ugostiteljskom djelatnošću iznajmljivanja, što bi znatno ubrzalo povrat uloženih sredstava ili uživanja u istoj za obiteljski život blizu svih popratnih sadržaja i plaža.


ZA SVE DODATNE INFORMACIJE:

Luka Žunić
Licencirani agent
+385 99 598 77 84
[email protected]

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga