KUĆA NA KAT U PIROVCU

Bagi Immobilien d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Pirovac, Šibensko-kninska

Telefon  098/965-5281

Oglas je aktivan od 30.05.2023.
Oglas pregledan: 722 puta
Šifra oglasa: 5288341

Cijena:
318.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Broj etaža: dvokatnica
Stambena površina: 300,00 m²
Broj soba: 8 i više
Godina izgradnje: 1978
Energetski certifikat: A
Više o nekretnini
Broj parkirališnih mjesta
  • 3
Dozvole
  • građevinska dozvola
  • vlasnički list
  • uporabna dozvola
Dodatno
Garaža
  • Garaža
Oprema nekretnine
  • Telefon

Opširnije o oglasu

Prodaje se prekrasna samostojeća kuća smještena u slikovitom Pirovcu. Ova prostrana kuća nudi izvanredan životni prostor i fantastičan pogled na more, čineći je idealnom kao obiteljski dom ili vikendica.

U prizemlju se nalaze dvije sobe, veliki dnevni boravak s kuhinjom te prostrana terasa površine 20m2, koja pruža predivan pogled na more. Ovdje ćete uživati u opuštajućim trenucima i druženju s obitelji i prijateljima.

Na prvom katu se nalaze dva dvosobna apartmana. Jedna soba u apartmanu ima veliki bračni krevet i prekrasan pogled na more, dok druga soba gleda prema sjeveru. Kuhinja i blagovaonica su prostorno povezane, a tu je i kupaonica. Ovi apartmani pružaju privatnost i udobnost za vaše goste ili dodatni prostor za obitelj.

Drugi kat je trenutno u roh bau izvedbi, s visokim potkrovljem od 6 metara. Ovdje postoji mogućnost stvaranja još jednog dodatnog kata prema vašim potrebama. Kuća također uključuje garažu s 32 parkirna mjesta, uz dodatni vanjski parking. Pristup kući je moguć s dva ulaza.

Uživajte u privatnom vrtu s bojlerom i cvijećem koji dodatno obogaćuju prostor. Namještaj je uključen u cijenu, što znači da možete odmah uživati u udobnosti i stilu ove kuće.

Kuća je korištena samo tijekom ljetnih mjeseci kao vikendica, što je dodatna prednost jer je očuvana i spremna za novog vlasnika.

Ne propustite priliku da postanete vlasnik ove prekrasne kuće u Pirovcu. Za dodatne informacije kontaktirajte na broj 0957355171.

ID KOD AGENCIJE: 3051

BAGI INTERNATIONAL d.o.o.
Mob: 0989655281
E-mail: [email protected]
https://bagi-nekretnine.hr

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga