Ovaj oglas je istekao!

Kuća na 80 m od mora sa 6 stanova, Tisno, 350 m2

Opereta d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Tisno, Šibensko-kninska

Telefon  01/3820-050

Oglas pregledan: 31 puta
Šifra oglasa: 5849300

Cijena:
727.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 547,00 m²

Opširnije o oglasu

Kuća na 80 m od mora sa 6 stanova, Tisno, 350 m2
Kuća na 80 m od mora sa 6 stanova, Tisno, 350 m2

Samostojeća kuća ukupne stambene površine od oko 350 m2, na parceli površine 547 m2 smjestila se na samo 80 metara od mora i to na atraktivnoj lokaciji u Tisnom.

Prizemni stan ove kuće nudi udobnost, praktičnost i povezanost s vanjskim prostorom. Osim ulaza u dom, nalazi se dnevni boravak s pogledom na more i pristupom prostranoj terasi.

Spavaća soba također ima izlaz na prostranu terasu, pružajući privatnost i mogućnost osvježavajućeg jutra na otvorenom.

Kuhinja je funkcionalno organizirana te ima izlaz na manju terasu koja sadrži pečenjaru, a izlaz na istu terasu ima i prostranu blagovaonica koja je odvojena od kuhinje.

Sve ovo upotpunjeno je udobnom kupaonicom koja nudi praktičnost i udobnost za svakodnevnu upotrebu.

Ova kuća nudi izniman koncept života na prvom katu gdje se nalaze čak 4 studio apartmana.

Svaki studio apartman je opremljen vlastitom kupaonicom i opremljenom kuhinjom, pružajući sve što je potrebno za samostalan život ili kratkoročni boravak. Dva od tih studio apartmana imaju privilegiju izlaza na terasu s koje se pruža pogled na more.

Ova struktura omogućuje fleksibilnost u smještaju, bilo za dugoročno stanovanje, iznajmljivanje ili kao gostinjski prostor. Svaki studio apartman osigurava privatnost i funkcionalnost, dok terase nude dodatni prostor za uživanje u pogledu.

Stubište koje vodi do ovih apartmana osigurava lagan pristup, a sama struktura omogućuje raznolike mogućnosti korištenja ovih prostora, bilo da se koriste kao odvojeni domovi ili kao dio jedne veće rezidencije.

Ova kuća odiše potencijalom i mogućnostima, posebice zahvaljujući roh bau potkrovlju na drugom katu i to s terasom s koje puca nesmetan pogled na more i otoke. Potkrovlje u fazi roh bau-a pruža priliku za jedinstveno oblikovanje i prilagodbu prema individualnim preferencijama.

Kuća se nalazi na mirnoj lokaciji s prostranim prizemljem koje nudi fleksibilnost prostora prema potrebama budućeg vlasnika. Prizemlje obuhvaća dvije prostrane prostorije koje se mogu prilagoditi prema željama i potrebama vlasnika. Ove prostorije, idealne za konobu, drvarnicu, alatnicu ili za drugu namjenu.

Također, ispred kuće se nalazi vrt koji nudi mirno okruženje s nekoliko biljaka i stabala.

S obzirom na prilagodljivost prostora, ova kuća može poslužiti kao obiteljski dom ili kao investicija za iznajmljivanje, a potrebna je minimalna adaptacija po želji vlasnika.

Do centra Tisna ima svega 500 metara.

Vlasništvo je uredno.