Ovaj oglas je istekao!

Kuća 95 m2 i parcela 792 m2, Lika, Udbina

Opereta d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Udbina, Ličko-senjska

Telefon  01/3820-050

Oglas pregledan: 152 puta
Šifra oglasa: 5809250

Cijena:
52.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 792,00 m²

Opširnije o oglasu

Kuća 95 m2 i parcela 792 m2, Lika, Udbina

Pristupačna kuća s potencijalom u idiličnom okruženju Like

Kuća neto korisne površine 180 m2, smjestila se na prostranoj parceli od 792 m2 a nalazi seu idiličnom ambijentu Like, u neposrednoj blizini Udbine.
Ovaj objekt se prostire na tri etaže: prizemlje, prvi kat i tavan.
Prizemlje nudi hodnik, prostrani dnevni boravak, funkcionalnu kuhinju, kupaonicu i praktičnu garažu. Pristup prvom katu omogućuje vanjsko stubište, gdje se nalaze dvije udobne spavaće sobe, dodatna kupaonica, ostava, još jedan dnevni boravak i kuhinja s izlazom na prostrani balkon. Vanjsko stubište osigurava ugodnu međusobnu komunikaciju prizemlja i kata kao i privatnost.
Tavan, idealan za skladištenje, dodatno povećava funkcionalnost ovog doma.
Kuća zahtijeva adaptaciju, no već uključuje donji kat koji je izoliran sa stiroporom i žbukom sa unutrašnje strane te djelomično obnovljene prozore. Povezana je na pouzdan izvor vode općine Udbine, koji osigurava stalnu opskrbu vodom, te na električnu mrežu s odvojenim brojilima.
Dvorište, ravno i prostrano, krasi stari voćnjak s trešnjama, dunjama, kruškama, jabukama i velikim stablom lipe, nudeći osvježavajući hlad tijekom ljetnih mjeseci.
Obzirom na svoju veličinu, nudi mogućnost gradnje bazena ili izgradnje dodatnog manjeg objekta.
Kuća je smještena sa strane te se zbog toga većina dvorišta može lako iskoristiti.
Nakon adaptacije, ovaj dom nudi raznolike mogućnosti, od turističke djelatnosti do mirnog svakodnevnog života.
Pješice do centra Udbine, sa svim potrebnim sadržajima za ugodan život, potrebno je samo 10-15 minuta. Tamo se nalaze osnovna škola, trgovine, ugostiteljski objekti, ljekarne i ostalo.
More i općina Starigrad nalaze se na sat vremena vožnje, Zagreb na 2 sata i 30 minuta, a nacionalni park Plitvička jezera na samo 30 minuta.
Udbina, smještena u srcu Krbavskog polja, nalazi se na prometnom pravcu Zagreb - Split. Ovaj kraj nudi ne samo prekrasne prirodne ljepote i bogatu tradiciju, već i izvrsne mogućnosti za razvoj različitih vrsta turizma, zahvaljujući blizini nacionalnih parkova i mora.
Ova nekretnina je izvrsna za one koji teže ruralnom načinu života, okruženju mira i prirode, ili za investitore koji vide potencijal u razvoju seoskog turizma u regiji poznatoj po svojim prostranim krajolicima i netaknutoj prirodi.

Okolna naselja: Jošan, Ondić Bliski gradovi: Gospić