Krnjak: seosko imanje 5 ha oranica, šuma, vpr 8x10m, g. Zgrada

SIRIUS & OLIMP j.d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Krnjak, Karlovačka

Telefon  095/199-0093, 095/906-6459

Oglas je aktivan od 20.03.2024.
Oglas pregledan: 414 puta
Šifra oglasa: 5796986

Cijena:
44.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća kuća
Broj etaža: visoka prizemnica
Stambena površina: 200,00 m²
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 50.000,00 m²
Dozvole
  • vlasnički list

Opširnije o oglasu

KRNJAK:SEOSKO IMANJE U SRCU PRIRODE SA KUĆOM, dvorišnom zgradom, oranica, šuma
Nekoliko km od centra Krnjaka, uvučeno sa glavne ceste nalazi se imanje u prirodi koju čini NOVIJA VISOKA PRIZEMNICA 8 m x 10m, dvorišna zgrada te cca 5 ha
zemlje (oranica i šuma ) u komadu. Uz visoko prizemnicu okućnica obuhvaća gospodarsku zgradu cca 9 x 4 m građena od cigle i betonskog bloka, krov-crijep koja ima dvije velike prostorije za mogućnost držanja bilo koje vrste domaćih životinja ili kućnih ljubimaca, voćnjak ( šljive, orah, kruška,.),te staro kučište na koji se nadovezuje cca 5 ha zemlje (oranica, šuma i pašnjaka) Imanje u prirodi, sa većinom zemlje pod mladom šumom ( bagrem, divlja trešnja, kesten, bukva) ima i 2 izvora od koje jedan cini upojni bunar čiju vodu koristi isključivo predmetna nekretnina. Kuća je također spojena i na gradski vodovod. Septička jama za wc, vodovodni priključak postoji, potrebno spojiti vodu cijevima u kuću, stup struje- potrebno ponovno priključiti struju. Kuća, gospodarska zgrada su izgrađene na jednoj čestici. Sva ostala površina/čestice (oranica, pašnjaka, šuma,.) raspoređene su oko čestice sa kućom, tako da čine jednu veliku cjelinu
KUĆA 8 m x 10 m građena kasnih osamdestih g. blok ciglom, nedovršena, visoki ROCH-BAU, bez stolarije (štokovi prozora u kući), unutrašnjost- fino žbukana, podovi-betonska podloga na koju se trebaju staviti podovi po želji (keramika, laminat, parket), ima fasadu, sastoji se od PRIZEMLJA sa ulaznim podestom, koje čini komforna kuhinja, soba, kupaona i stubište; KAT: 2 sobe sa izlazom na veliki zajednički balkon i kupaona; VISOKO POTKROVLJE: ulazni dio, 2 sobe sa izlazom na balkon. Pokrov-grede i crijep. 3 dimnjaka ( 2 + 1 predviđen za centralno grijanje)
Visoka prizemnica sa dvorišnim objektom i zemljištem uvučena je sa glavne ceste u zeleni pojas mirnog dijela naselja, a opet u blizini centra naselja. U centu mjesta Krnjaka nalaze se zgrade mjesne samouprave, uređena osnovna škola, trgovina, pilana i mogućnost razvoja drugih djelatnosti. Odlična prometna povezanost i moguća rekreacija odlaskom u roku od 10-tak minuta do svih potrebnih sadržaja ili šumskih predjela pogodnih za gljivarstvo i slične aktivnosti. . Neposredni susjedi su dovoljno blizu u slučaju nekih potreba, a dovoljno daleko da imate osiguranu intimu boravka i nesmetanog odvijanja aktivnosti i života kakvog želite. Kuća sa imanjem idealna za aktivni odmor ili stalan boravak vrijednih ljudi koji vole prirodu, svoju okućnicu sa životinjama, voćkama i prelijepim pogledom. Mogućnost bavljenja poljoprivredom, voćarstvom i stočarstvom. Pogodno i za lov ( na parceli imanja se nalazi i čeka za lovce)
REŽIJE niske; voda i struja po potrošnji. Vlasništvo uredno 1/1, Kuća u procesu legalizacije-podnesen pravovremeni zahtjev, dvorišna zgrada- u procesu ishodovanje uporabne dozvole na temelju 68 g.
Ovaj kompleks u prirodi, možete kupiti za cijenu od 44 000 €

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga