Krk,okolica, luksuzna vila u novogradnji s bazenom. ID 233

ALFA ELMAS d. o. o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Krk, Primorsko-goranska

Telefon  099/399-3088, 051/678-696

Oglas je aktivan od 16.05.2024.
Oglas pregledan: 52 puta
Šifra oglasa: 5873092

Cijena:
850.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Broj etaža: katnica
Stambena površina: 158,00 m²
Broj soba: 4
Tip gradnje: novogradnja
Godina izgradnje: 2022
Više o nekretnini
Broj parkirališnih mjesta
  • 2
Dozvole
  • građevinska dozvola
  • vlasnički list
Okućnica
  • Bazen

Opširnije o oglasu

Nalazimo se u predivnoj okolici Krka, gdje se pruža prilika za stjecanje luksuzne vile modernog dizajna s bazenom. Ova novoizgrađena vila impresionira svojom modernom arhitekturom i stambenom površinom od 158m2, prostirući se na dvije etaže - prizemlju i katu.

U prizemlju ćete pronaći prostrani dnevni boravak, kuhinju, blagovaonicu, kupaonicu i spremište. Iz samog dnevnog boravka vodi izlaz na vanjsku natkrivenu terasu koja gleda na predivnu okućnicu, opremljenu bazenom i udobnim sunčalištem. Unutarnje stepenice modernog dizajna vode na prvi kat gdje se smještaju tri udobne spavaće sobe, svaka sa svojom vlastitom kupaonicom te izlazom na terasu s koje se pruža zadivljujući pogled na more i okoliš. Luksuzna oprema vile uključuje visokokvalitetnu keramiku, PVC stolariju te vrhunske sanitarije, što osigurava vrhunski životni standard.

Okoliš vile u Krku bit će prekrasno uređen mediteranskim biljem, stvarajući očaravajuću atmosferu. Također, villa će biti opskrbljena sustavom za navodnjavanje kako bi očuvanje ljepote okoliša bilo jednostavno i efikasno.

Naravno, praktičnost je također uzeta u obzir, pa su predviđena dva parkirna mjesta unutar parcele. S obzirom na udaljenost od samo 900m od mora, uređenih plaža i svih potrebnih sadržaja, ova vila pruža izvrsnu ravnotežu između privatnosti i povezanosti s okolinom.

Važno je napomenuti da je dokumentacija za ovu nekretninu uredna, čime se osigurava siguran i glatki proces prelaska vlasništva.

ID KOD AGENCIJE: 233

Jelena Andrić
Mob: +385 99 3993 088
Tel: +385 51 678 696
E-mail: [email protected]
www.alfaelmas.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga