Krk - Novoizgrađena moderna kuća s bazenom

Regent d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Telefon  091/455-3333

Oglas je aktivan od 19.04.2024.
Oglas pregledan: 52 puta
Šifra oglasa: 5840033

Cijena:
650.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Stambena površina: 200,00 m²
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 700,00 m²

Opširnije o oglasu

Ova moderna i novoizgrađena rustikalna kuća smještena u mjestu Gostinjac na otoku Krku predstavlja pravi luksuzni dom s brojnim sadržajima. Kuća se prostire na ukupnoj površini od 200 četvornih metara, smještena na prostranom zemljištu površine 700 četvornih metara. Ova nekretnina nudi visoku razinu udobnosti i modernog stila te uključuje sljedeće prostorije i značajke:
Prizemlje:

Prizemlje kuće obuhvaća prostrani open space dnevni boravak koji se savršeno integrira s kuhinjom i blagovaonicom. Ovaj prostor je osvijetljen prirodnim svjetlom i pruža udobno okruženje za druženje i opuštanje. Također, u prizemlju se nalazi jedna od četiri kupaonice.

Prvi kat:

Na prvom katu kuće nalaze se dvije prostrane spavaće sobe, svaka s vlastitom kupaonicom, što pruža privatnost i udobnost za svakog člana obitelji. Osim toga, ovaj kat ima terase s otvorenim pogledom.

Drugi kat:

Na drugom katu smještena je jedna spavaća soba s vlastitom kupaonicom i izlazom na prostranu loggiu.

Vanjski prostor:

Vanjski dio kuće nudi obilan prostor za uživanje na otvorenom. Tu se nalazi vanjska kuhinja, vrt s lijepim uređenjem, bazen za osvježenje, roštilj za pripremu ukusnih obroka te parking za vaše vozilo. Otvoreni pogled s ove lokacije doprinosi osjećaju privatnosti i mira.

Dodatne značajke:

Kuća je izgrađena s visokokvalitetnim materijalima i nudi moderan interijer uključujući prekrasne zidove od kamena koji  nekretnini pružaju rustikalni štih.
Opremljena je dizalicom topline, centralnim podnim grijanjem i solarnim panelima za grijanje vode, što doprinosi energetskoj učinkovitosti.
Nalazi se na udaljenosti većoj od 1 km od mora, što pruža mir i tišinu, a istovremeno je u blizini glavne ceste, trgovina te parka/šume.

Ova nekretnina je idealna za one koji traže savršeno mjesto za miran i luksuzan život, pružajući istovremeno privatnost i udobnost u prekrasnom okruženju otoka Krka.


Agencijska provizija iznosi 3% + PDV

Za vise informacija vezano za ovu nekretninu kontaktirajte nas na broj telefona: +385914848178
ili e-mail: [email protected]

Više na Regent.hr, ID nekretnine: regent54829
Direktan link: https://regent.hr/property/krk-novoizgradena-moderna-kuca-s-bazenom/

Regent agencija za nekretnine

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga