Korčula - Prekrasna kamena kuća u srcu staroga grada 130 m2

Regent d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Korčula, Dubrovačko-neretvanska (Pogledaj na karti)

Telefon  091/455-3333

Oglas je aktivan od 19.04.2024.
Oglas pregledan: 52 puta
Šifra oglasa: 5840029

Cijena:
600.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: u nizu
Broj etaža: višekatnica
Stambena površina: 130,00 m²

Opširnije o oglasu

Na smaragdnom otoku Korčuli smjestila se prekrasna kuća ukupne površine od 130 m2 i sastoji se od četiri etaže: prizemlja, prvog kata, drugog kata i potkrovlja.
U prizemlju se nalazi kuhinja s blagovaonicom, dok se na prvom katu nalazi soba s vlastitom kupaonicom i WC-om. Na drugom katu također se nalazi soba s vlastitom kupaonicom i WC-om, te se u dijelu hodnika nalazi mala ostava. Potkrovlje obuhvaća sobu s vlastitom kupaonicom i WC-om.
Kuća je potpuno renovirana prije otprilike 10 godina i u izvrsnom je stanju. Nalazi se u starom gradu u Korčuli, u jednoj od rijetkih ulica bez ugostiteljskih objekata, što znači da je ulica mirna i tiha čak i u ljetnoj sezoni.
Već 10 godina kuća posluje preko Booking.com s prosječnom ocjenom od 9,8, što ukazuje na vrlo uspješan, uhodan posao. Ovo je prednost za potencijalnog kupca koji želi nastaviti s iznajmljivanjem kuće i ostvariti odlične prihode.
Kuća ima izvrsnu povezanost s gradom Korčulom u svim segmentima tijekom cijele godine. Nedavno je izgrađen Pelješki most koji omogućuje brzu vezu s drugim dijelovima Hrvatske, poput Zagreba, Splita i Dubrovnika.
Otok Korčula nudi jednu od najljepših obala na Jadranu s raznolikom obalom, otocima Vrnikom, Stupom, atrakcijama poput Marka Pola, mogućnostima ronjenja, planinarenja, posjetima vinogradima, maslinicima i bicikliranju. Otok je također raj za surfere s popularnim lokacijama poput Vignja i Korčule.
Trenutno se na području grada Korčule provode velika ulaganja u infrastrukturu, uključujući izgradnju novih butik hotela, luksuznih apartmana i difuznih hotela.
Parking je moguć na zapadnoj rivi, udaljenoj 150 metara od kuće.



Agencijska provizija iznosi 3% + PDV

Za vise informacija vezano za ovu nekretninu kontaktirajte nas na broj telefona: +385914339933
ili e-mail: [email protected]

Više na Regent.hr, ID nekretnine: regent37539
Direktan link: https://regent.hr/property/korcula-prekrasna-kamena-kuca-130-m2/

Regent agencija za nekretnine


Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga