Korčula - Prekrasna dvojna kamena kuća 335 m2

Regent d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Korčula, Dubrovačko-neretvanska (Pogledaj na karti)

Telefon  091/455-3333

Oglas je aktivan od 19.04.2024.
Oglas pregledan: 60 puta
Šifra oglasa: 5840028

Cijena:
650.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: dvojna
Broj etaža: višekatnica
Stambena površina: 243,00 m²
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 430,00 m²

Opširnije o oglasu

Na prodaju je kompleks nekretnina koji uključuje dvije kuće – duplex i građevinsku parcelu s uređenim parkiralištem od 96 m2. Duplex kuće sastoje se od zajedničkog dvorišta i imaju ukupnu korisnu površinu od 335 m2, odnosno neto površinu od 243 m2. Svaka kuća je potpuno namještena i opremljena svom potrebnom opremom i tehnologijom, uključujući potpuno opremljene kuhinje s tehnikom.
Stambeni prostor sastoji se od dva dnevna boravka koja su se smjestila u suterenu i prizemlju kuće, kuhinje, dvije kupaonice te dvije spavaće sobe u potkrovljima. U prednjem dijelu kuće nalazi se zajedničko dvorište, a iz svakog dnevnog boravka izlazi se na vlastiti balkon na prvome katu, te se u potkrovlju  nalazi još jedna terasa svakog stana. Namještaj u objektima je nov, kupljen 2021. i 2022. godine. Interijer ima mediteranski šarm s naglaskom na prirodne materijale poput kamena.
Svaka kuća ima zaseban gradski priključak na vodovod, kao i gusternu za prikupljanje kišnice veličine 15.000 litara. Korištenje kišnice regulira se putem sklopke na vodnoj pumpi. Također, svaka kuća ima zaseban WiFi internet, dodatne modeme i telefonske priključke s dodijeljenim brojevima.
Objekti su potpuno klimatizirani s Daikin klima uređajima. Jedna kuća ima ugrađeno strujno grijanje na sve tri etaže, s po dva uređaja na svakoj etaži, kao i zidne norveške radijatore.
Također, objekti posjeduju ljetnu kuhinju u izdvojenom dijelu. Na objektu je instalirana gromobranska zaštita s dodatnom zaštitom strujnog sustava i pred-naponskom sklopkom glavnom strujnom priključku. Svaka kuća ima ugrađen sef za pohranu vrijednosti, a jedna od kuća ima i poseban prostor namijenjen uredu, kompletno opremljen. U blizini se nalazi parking za tri automobila.
Kuća se nalazi na povišenom terenu na 190 metara nadmorske visine, pružajući izvrstan otvoren pogled na Lastovsko otočje, otok Mljet i vinograde Pošipa. Najljepša plaža otoka Korčule, plaža Žitna, udaljena je samo 2,5 km ili 5 minuta vožnje. Mjesto Čara se nalazi u samom srcu otoka Korčule, jednako udaljeno od grada Korčule i Vele Luke. U blizini kuće nalazi se poznata vinarija Pošip.

Agencijska provizija iznosi 3% + PDV

Za vise informacija vezano za ovu nekretninu kontaktirajte nas na broj telefona: +385914339933
ili e-mail: [email protected]

Više na Regent.hr, ID nekretnine: regent36091
Direktan link: https://regent.hr/property/korcula-prekrasna-dvojna-kamena-kuca-335-m2/

Regent agencija za nekretnine


Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga