Kompletno namještena kuća u nizu s pogledom na more

Casa De Mar Nekretnine d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Soline, Dobrinj, Primorsko-goranska (Pogledaj na karti)

Telefon  098/973-6012, 051/633-700

Oglas je aktivan od 14.03.2024.
Oglas pregledan: 252 puta
Šifra oglasa: 5788506

Cijena:
259.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća kuća
Broj etaža: prizemnica
Stambena površina: 83,00 m²
Broj soba: 4
Godina izgradnje: 2005
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 20,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 1
Dozvole
  • građevinska dozvola
  • uporabna dozvola
  • vlasnički list

Opširnije o oglasu

Na prodaju je potpuno namještena kuća u nizu koja nudi otvoren pogled na more, udaljena svega 350 metara od obale i prekrasne plaže. Ukupna površina ovog doma iznosi 83 m2, s prostranom terasom, dvorištem i balkonom koji pružaju uživanje u pogledu na more i okolnu prirodu.

Ova elegantna kućica proteže se na tri etaže. Na prizemlju se nalazi prostrani dnevni boravak s izlazom na terasu, opremljena kuhinja i blagovaonica, spremište te toalet. Prvi kat nudi dvije udobne spavaće sobe, kupaonicu te balkon s otvorenim pogledom na more. Potkrovlje nudi dodatni prostor koji se može prilagoditi kao spavaća soba ili prema osobnim preferencijama.

Kuća se prodaje potpuno namještena, uključujući i jedno parkirno mjesto. Opremljena je PVC stolarijom, peć na drva i klima uređajem. Visokokvalitetna fasada i stolarija osiguravaju nisku potrošnju energije, čineći boravak u njoj ugodnim i ekonomičnim.

Nalazi se na iznimno povoljnoj lokaciji, s morem i prekrasnim plažama udaljenim samo 350 metara, dok se centar grada s raznim sadržajima nalazi na samo 500 metara od nekretnine. Ovo je savršeno mjesto za opuštanje i uživanje u mirnom okruženju, a istovremeno pruža sve potrebne sadržaje u blizini.

Ova nekretnina je idealna kako za osobnu upotrebu tako i za iznajmljivanje turistima, pružajući jednako zadovoljstvo i udobnost u oba slučaja.

SAŽETAK:
-stambena površina 83 m2
-3 spavaće sobe
-1 kupaonica i 1 toalet
-okućnica 20 m2
-1 parkirno mjesto


Uvala Soline proteže se na istočnoj strani otoka Krka i sastoji se od tri lokacije.
Soline, Klimno i Čižići mala su mjesta koja još uvijek imaju sve što vam treba. Mjesta imaju trgovine, ali i restorane i kafiće, tako da sigurno nećete ostati gladni ni žedni.
Uvala Soline idealna je za obitelji s djecom jer se uz šetnicu protežu pješčane i kamenite plaže, neke s vrlo plitkim morem. U Čižićima se, primjerice, u vodi hoda metrima i još uvijek ne prelazi dubinu do koljena. Na istom mjestu, na plaži, nalazi se i ljekovito blato, koje pomaže protiv raznih bolesti.
Za aktivnije obitelji tu je i širok izbor sportova poput odbojke, vodenih sportova, kao i biciklističke i pješačke staze.


ID KOD AGENCIJE: HA0413

CASA DE MAR NEKRETNINE d.o.o.
Mob: +385 98 973 6012
Tel: +385 51 633 700
E-mail: [email protected]
www.casademar.com


Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga