KAMENA VILLA SA BAZENOM I PREKRASNIM POGLEDOM

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Filipana, Marčana, Istarska

Telefon  098/174-8680

Oglas je aktivan od 16.03.2024.
Oglas pregledan: 176 puta
Šifra oglasa: 5792380

Cijena:
467.700 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: u nizu
Stambena površina: 175,00 m²
Broj soba: 3
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 225,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 3
Dozvole
  • vlasnički list
  • građevinska dozvola
  • uporabna dozvola
Okućnica
  • Bazen
Dodatno
Grijanje
  • Gradski plin
  • Centralno grijanje
  • Klimatizacija
  • Peć na drva

Opširnije o oglasu

Istarska županija slovi za jednu od najpogodnijih i najadekvatnijih regija za život,te pruža mnoge prirodne lijepote potkrijepljene sa toplom mediteranskom klimom i jako srdačnim domicilnim stanovništvom.

Upravo u jednom naselju nedaleko od Filipane smjestila se ova prekrasna villa površine 175 m2 sa okućnicom od 225 m2. Proteže se na dvije etaže - u prizemlju se nalazi prostrani dnevni boravak sa kaminom i stolnim nogometom, kupatilom, prostranom kuhinjom i prostorom za ručavanjem te izlazom na veliku terasu koja je površine oko 40 m2 i stolom za osam osoba, sa pogledom na prirodu gdje se nalazi i bazen i vanjski kamin. Kamenim stepenicama dolazi se do prvog kata kuće gdje se nalaze tri prostrane spavaće sobe od kojih svaka ima izlaz na zajedničku terasu površine oko 40 m2 i na prvom katu je i prostrana kupaonica sa kadom, kao i prostor za pranje robe. U kući je postavljena PVC stolarija boje oraha sa dvoslojnim staklom i griljama, kao i dvije jedinice klima uređaja, dok je mogućnost grijanja predviđena osim kaminom i klima uređajima i centralnim grijanjem na plin, a plinska boca je velikog kapaciteta i podzemna je.Villa posjeduje vanjsku ostavu i garažu iz koje se može izaći u dvorište. Kuća je spoljašnjim dijelom obložena kamenom i termoizolacijom 8 cm što dodatno povećava njenu energetsku efikasnost. Villa se godinama uspješno iznajmljuje po sezoni.

Nekretnina vrijedna pažnje zbog svoje prostranosti, kvalitete, okućnice koja ne zahtijeva mnogo angažmana, dvije velike terase, pogled i izuzetno mirne lokacije te predstavlja veomaanimljivu nekretninu budućem vlasniku u svezi uživanja u istom u smislu obiteljskog, a isto tako i za bavljenja ugostiteljskom djelatnošću iznajmljivanja te brzom povratu investicije.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZOVITE NA BROJ:
+385981748680
[email protected]
DEAN ŽUNIĆ
Licencirani agent

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga