Kamena vila s bazenom i panoramskim pogledom na more! Namješ

ALFA ELMAS d. o. o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Malinska, Malinska-Dubašnica, Primorsko-goranska

Telefon  099/399-3088, 051/678-696

Oglas je aktivan od 16.05.2024.
Oglas pregledan: 100 puta
Šifra oglasa: 5873041

Cijena:
1.350.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Broj etaža: dvokatnica
Stambena površina: 324,00 m²
Broj soba: 5
Tip gradnje: novogradnja
Godina izgradnje: 2022
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 400,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 2
Dozvole
  • građevinska dozvola
  • vlasnički list
Okućnica
  • Bazen
  • Roštilj
Dodatno
Oprema nekretnine
  • Satelitska televizija
  • Portafon

Opširnije o oglasu

U prekrasnoj okolici Malinske, smještena je očaravajuća mediteranska Vila s bazenom i nevjerojatnim panoramskim pogledom na more. Ova višekatna kuća, koja se proteže kroz suterenski, prizemni i gornji kat, ukupne stambene površine 324 m2, odlikuje se luksuzom i komforom. Na zemljištu od 690 m2 pruža se rajski kutak za savršeni odmor.

U suterenu vile, nalazi se strojarnica i gostinjski wc, te prostrani otvoreni stambeni prostor obogaćen kaminom, teretanom i saunom - pružajući potpun opuštajući doživljaj. Unutarnje stepenice obložene kanfanarom vode do prizemlja, gdje vas dočekuje predivan ulazni hodnik, praonica, dodatni wc za goste, te spavaća soba s vlastitom kupaonicom. Kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak izlaze na natkrivenu terasu s bazenom i jacuzzijem za potpuni užitak. Na prvom katu smještene su tri prostrane spavaće sobe, svaka s vlastitom kupaonicom i predivnim pogledom na more.

Vila je opremljena brojnim udobnostima kao što su video nadzor, alarmni sustav, klimatizacijski sustav putem dizalice topline, podno grijanje, PVC stolarija s komarnicima, visokokvalitetna keramika i sanitarije. Mediteransko bilje okružuje vilu, a sustav za navodnjavanje osigurava zeleni rajski vrt. Ova vila je izgrađena prema najvišim standardima kvalitete i pažljivo planiranim detaljima, pružajući budućim vlasnicima jedinstven i ugodan dom. Sva potrebna dokumentacija je uredno pripremljena, osiguravajući miran proces kupovine ove prekrasne nekretnine.
Potpuno namješteno, namještaj u cijeni!

ID KOD AGENCIJE: 357

Jelena Andrić
Mob: +385 99 3993 088
Tel: +385 51 678 696
E-mail: [email protected]
www.alfaelmas.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga