KAMENA KUĆA ZA ADAPTACIJU

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Marčana, Istarska

Telefon  098/174-8680

Oglas je aktivan od 20.03.2024.
Oglas pregledan: 192 puta
Šifra oglasa: 5796727

Cijena:
122.900 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: u nizu
Stambena površina: 160,00 m²
Broj soba: 5
Godina izgradnje: 1889
Više o nekretnini
Dozvole
  • vlasnički list

Opširnije o oglasu

Istarska županija slovi kao jedna od najpogodnijih regija za život, te pruža mnoge prirodne ljepote potkrijepljene sa toplom mediteranskom klimom i jako srdačnim domicilnim stanovništvom. U Istri na jugoistočnom dijelu priobalja smjestila se Općina Marčana koja obuhvaća veoma veliku površinu priobalja, te kroz godine u godinu ulaže u svoju infrastrukturu i sadržaj, te postaje sve zanimljivija za ulagače zbog predivnih plaža i luka, a i samog Istarskog štiha.

Upravo u jednom naselju nedaleko od Marčane nalazi se ova interesantna kamena kuća - starina. Površina kuće je 160 m2 na tri etaže, dok je površina okućnice 400 m2. Priključci struje i vode nalaze se na parceli, dok je hidrant uz samu nekretninu. Pristupni put je sa asfaltirane ceste. Orijentacija kuće je idealna, jugozapadna. Nekretnini je neophodna kompletna renovacija, što budućem vlasniku pruža mogućnost adaptiranja na način na koji želi.

Ova nekretnina predstavlja veoma zanimljivu nekretninu na veoma mirnoj lokaciji koja budućem vlasniku pruža mogućnost adaptacije na način na koji želi za potrebe obiteljskog života te sukladno želji nudi mogućnost bavljenja ugostiteljskom djelatnošću iznajmljivanja iste te bržem povratu uloženih sredstava.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZVATI NA:
+385981748680
[email protected]
Dean Žunić
Licencirani agent

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga