Ovaj oglas je istekao!

Kamena kuća i poljoprivredno zemljište, Čvrljevo, 2509 m2

Opereta d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Čvrljevo, Šibenik - Okolica, Šibensko-kninska (Pogledaj na karti)

Telefon  01/3820-050

Oglas pregledan: 52 puta
Šifra oglasa: 5849299

Cijena:
250.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Ulica: Donji Božići
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 2.509,00 m²

Opširnije o oglasu

Kamena kuća i poljoprivredno zemljište, Čvrljevo, 2509 m2
Kamena kuća i poljoprivredno zemljište, Čvrljevo, 2509 m2

U Dalmatinskoj zagori, točnije, u mjestu Čvrljevo smjestila se unikatna obnovljena kamena kuća ukupne neto korisne površine od 200 m2.

Ova kuća podijeljena je u tri segmenta, svaki od njih prilagođen za različite aspekte životnog stila.

Prvi segment, odnosno, konoba predstavlja pravo utočište za užitke. Posebno je dizajnirana kao mjesto za okupljanje i razna slavlja.

Drugi segment, predstavlja srce doma. Ovo je prostorija za život koja nudi udobnost i toplinu obiteljskog okupljanja. Sastoji se od prostranog dnevnog boravka, kuhinje s blagovaonicom, spavaćom sobom i kupatilom, a na katu se nalazi mini studio koji je osmišljen kao još jedna spavaća soba.

Treći segment je oaza mira i relaksacije. Ovdje se po želji vlasnika može napraviti jacuzzi ili drugi prostor za relaksaciju, stvarajući idealno okruženje za isključivanje od svakodnevnog stresa.

Opremljena je kvalitetnim materijalima kako bi se osigurala dugotrajnost i udobnost. Nova struja koja je dovedena u cijelu kuću pruža sigurnost i funkcionalnost suvremenog električnog sustava, dok je instalacija nove telefonske linije dodatni korak prema modernizaciji.

Iskorak u moderno doba ne znači gubitak povijesnog šarma. Kuća zadržava svoj originalni karakter i šarm, a rekonstrukcija je usavršila njezinu funkcionalnost i udobnost za suvremeni način života.

Posebno zapažena je velika gustirna koja se nalazi ispred kuće. Ovo tradicionalno zdanje nije samo dio povijesti, već i praktičan resurs za prikupljanje i čuvanje vode, pružajući dodatni element autentičnosti i funkcionalnosti ovog doma.

Kući pripada i poljoprivredno zemljište površine 2.136 m2 te predstavlja idealnu priliku za različite poljoprivredne projekte poput uzgoja povrća, voćnjaka ili cvijeća, nudeći mogućnost ostvarivanja dodatnog prihoda ili vlastitog opskrbljivanja svježim proizvodima.

Toplinska izolacija cijele kuće je 25 cm, svi kameni zidovi su pjeskareni, a trenutno se rade ogradni zidovi i vanjski toalet te je 90% projekta kuće odrađeno.Grijanje će biti na drva, a u prostorijama ima i klima

Lokacija je mirna i okružena prirodom te se kuća nalazi dovoljno udaljeno od prometnice što osigurava poseban osjećaj privatnosti.

Inače, kuća je izgrađena 1911. godine a rekonstruirana 2022. godine.

Vlasništvo je uredno.