JADRANOVO, primorska samostojeća kuća

Molo Longo Nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Jadranovo, Crikvenica, Primorsko-goranska

Telefon  091/641-2892, 051/858-544

Oglas je aktivan od 15.06.2023.
Oglas pregledan: 674 puta
Šifra oglasa: 5307874

Cijena:
410.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Broj etaža: katnica
Stambena površina: 135,00 m²
Broj soba: 4
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 460,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 3
Dozvole
  • uporabna dozvola
Okućnica
  • Vrtna kućica
  • Roštilj
Dodatno
Oprema nekretnine
  • ISDN
  • ADSL

Opširnije o oglasu

Samostojeća primorska adaptirana kuća u Jadranovu, udaljena 20 km od rijeke, pruža udoban i idiličan ambijent za uživanje u blizini mora. Kuća je smještena na jako dobroj lokaciji s pogledom na more, a izgrađena je prije 1968. godine. U posljednjim godinama prošla je renovaciju i modernizaciju kako bi pružila svim stanarima udobnost i funkcionalnost.

Prizemlje kuće sastoji se od dva studio apartmana koji su potpuno opremljeni za ugodan boravak. Ovi apartmani su idealni za manje grupe gostiju ili obitelji koje žele privatnost i samostalnost. Svaki apartman ima vlastitu kupaonicu, kuhinju i prostor za spavanje.

Na prvom katu nalazi se prostrani dvosoban stan s dnevnim boravkom.Dnevni boravak ima pristup terasi od 20 četvornih metara, idealnoj za opuštanje na svježem zraku i uživanje u pogledu na more. Ova terasa je savršeno mjesto za druženje s obitelji i prijateljima ili za opuštanje uz čašu vina dok promatrate zalazak sunca.

Iza kuće prostire se prostrana travnata površina od 150 m² koja pruža mogućnost za igru, odmor ili druženje na otvorenom. Tu se također nalazi gospodarski objekt koji može poslužiti kao spremište za razne stvari ili kao radionica za hobije. Uz to, dostupan je i roštilj koji će zadovoljiti sve ljubitelje pripreme hrane na otvorenom.

Tijekom ljeta, možete se opustiti na terasi uz svježi morski zrak i predivan pogled.

Ova adaptirana primorska kuća u Jadranovu nudi udobnost, stil i blizinu moru. Bez obzira jeste li ljubitelj opuštanja na plaži, istraživanja obližnjih otoka ili uživanja u tradicionalnoj kuhinji, ova kuća pruža sve što vam je potrebno za ugodan i nezaboravan odmor na jadranskoj obali.

Za sve informacije ili ogled nekretnine kontaktirajte agenta.






ID KOD AGENCIJE: 1182

Arni Badjuk
Agent s licencom
Mob: +385 91 6412 892
Tel: +385 51 858 544
E-mail: [email protected]
www.mololongorealestate.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga