ISTRA, VODNJAN - Novogradnja modernog arhitektonskog stila

Dux nekretnine d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Vodnjan, Istarska

Telefon  092/235-9472, 099/640-8438

Oglas je aktivan od 22.12.2023.
Oglas pregledan: 333 puta
Šifra oglasa: 5585820

Cijena:
490.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Broj etaža: prizemnica
Stambena površina: 128,00 m²
Broj soba: 4
Tip gradnje: novogradnja
Godina izgradnje: 2022
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 382,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 2
Dozvole
  • građevinska dozvola
  • vlasnički list
Okućnica
  • Bazen

Opširnije o oglasu

ISTRA, VODNJAN - Novogradnja modernog arhitektonskog stila

Fotogenični Vodnjan, srednjovjekovni urbano-ruralni gradić, nalazi se na jugozapadu Istre na 135 metara nadmorske visine. Područje grada Vodnjana zauzima površinu od 102 km² te obuhvaća četiri naselja: Barbariga, Gajana, Galižana i Peroj.
Vodnjan i okolica objedinjeni su jedinstvenom kombinacijom zelene unutrašnjosti i modro plave obale Jadranskog mora.
Šarmantni gradić i okolica najpoznatiji su po proizvodnji cijenjenog maslinovog ulja, uljari koja je najveća u Hrvatskoj i najstarija u Istri i svojim zlatnim maslinicima u kojima se nalazi nalazi čak pola milijuna stabala maslina od koji je puno maslinika još od doba Rimskog Carstva. Maslinarski raj zanimljiv je još po mnogočemu - izvrsnim vinima, najvećoj koncentraciji kažuna i suhozida na području Istre, raspoznatljivom gotičko-venecijanskom, renesansnom i baroknom stilu i brojnim crkvama. U gradu Vodnjanu nalazi se najviši zvonik u Istri, najkraća i najuža ulica u Istri i najduža ulica u Istri dok su neke vijugave kamene ulice oslikane šarolikim muralima.
Cijelo ovo slikovito područje raspolaže bogatom kulturno-povijesnom nematerijalnom i materijalnom baštinom, očuvanim okolišem, čistim morem i uređenim plažama, razvijenom poduzetničkom i turističkom infrastrukturom, infrastrukturno i hortikulturno uređenim prostorom te zajedništvom i socijalnom osjetljivošću stanovništva te ima fantastični potencijal u razvoju čitavog niza djelatnosti.

Nedaleko centra grada Vodnjana, na prodaju je novogradnja modernog arhitektonskog stila.
Nekretnina se nalazi na pješačkoj udaljenosti trgovačkih, kulturnih, obrazovnih i rekreacijskih sadržaja. Iako je smještena u relativno urbanom okruženju pruža iznimnu razinu privatnosti.
Eksterijer kuće je jednostavan, uredan i sofisticiran u boji i materijalima. Moderna prizemnica definirana je kao jedna stambena jedinica. Na netto površini od 114 m² smještene su tri spavaće sobe, dvije kupaonice, soba za tehniku s praonicom rublja i dnevni prostor koji ujedinjuje kuhinju, blagovaonu i dnevni boravak s izlazom na natkrivenu terasu.
Grijanje/ hlađenje kuće osigurano je klima inverterima, podnim grijanjem putem dizalice topline i kaminom u dnevnom prostoru.
Uz kuću se nalazi grijani bazen sa slanom vodom površine 24 m² sa sunčalištem. Okućnica je hortikulturno uređena i ograđena.

Nekretnina dovoljno daleko od gužve i buke ali dovoljno blizu centra grada idealna je nekretnina za obiteljski život ili kao investicija za iznajmljivanje u turističke svrhe.

Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja:
www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja

ID KOD AGENCIJE: 18456

Iva Zajc
Agent s licencom
Mob: +385 92 235 9472
Tel: +385 99 640 8438
E-mail: [email protected]
www.dux-istra.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga