Ovaj oglas je istekao!

Istra, Višnjan, luksuzna vila sa bazenom okružena prirodom

Opereta d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Višnjan, Istarska

Telefon  01/3820-050

Oglas pregledan: 52 puta
Šifra oglasa: 5842436

Cijena:
899.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 1.743,00 m²

Opširnije o oglasu

Istra, Višnjan, luksuzna vila sa bazenom okružena prirodom
Istra, Višnjan
U jednom od naselja Općine Višnjan, u potpunom miru, okružena prirodom smjestila se ova predivna vila modernog projekta.
Impresivno, suvremeno imanje od 1743 m2 dizajnirano za pružanje udobnosti, privatnosti i istinski opuštajućeg iskustva odmora.
Sama vila neto površine 245 m2 nudi prostran unutarnji prostor, kompletno dizajnerski uređen i opremljen kvalitetnim stilskim namještajem.
U prizemlju se smjestio otmjen open space dnevni boravak s modernom dizajnerskom kuhinjom i blagovaonicom sa izlazom na prostranu natkrivenu terasu, dvije spavaće sobe, svaka sa svojom kupaonicom, dok jedna ima i kadu u sobi, dodatan toalet, soba u funkciji predsoblja i spremišta iz koje se ulazi u spa zonu - sauna, kupatilo i jacuzzi s pogledom na vanjski okoliš.
Na katu su se smjestile dvije spavaće sobe, svaka sa svojom kupaonicom, garderobom i izlazom na prostranu terasu s koje se pruža pogled na zelenilo.
Sve sobe imaju tv i odišu potpunom toplinom i luksuzom.
Grijanje i hlađenje - fan cooler sistem u svakoj sobi, prizemlje vile ima podno grijanje pomoću dizalice topline, kamin.
Vanjski dio čini grijani bazen od 38 m2 s prostranim sunčalištem - decking, pomoćni objekt u funkciji spremišta s natkrivenom ljetnom kuhinjom, park za djecu, predivni travnjak sa sistemom automatskog navodnjavanja, nekoliko stoljetnih maslina..
Popločana parkirna mjesta za šest automobila, dio je natkriven.
Vila ima i smart home sustav za daljinsko podešavanje temperature, grijanja bazena, navodnjavanja..
Na samom rubnom dijelu, okružena prirodom zasigurno je nekretnina koja će budućem kupcu pružiti mir uz dašak suvremenog luksuza i komfora.
Također, odlična investicijska nekretnina u svrhu turističkog najma.
Udaljenost od mora - 20 km