Istra, Umag, luksuzna vila u okolici grada

RCN Grupa d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Umag, Istarska

Telefon  091/641-0067, 052/670-295

Oglas je aktivan od 19.09.2023.
Oglas pregledan: 56 puta
Šifra oglasa: 5429903

Cijena:
1.580.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Broj etaža: dvokatnica
Stambena površina: 193,00 m²
Broj soba: 6
Tip gradnje: novogradnja
Godina izgradnje: 2017
Energetski certifikat: A+
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 818,00 m²
Dozvole
  • građevinska dozvola
  • uporabna dozvola
Dodatno
Garaža
  • Natkriveno parkirno mjesto
Oprema nekretnine
  • ISDN
  • ADSL

Opširnije o oglasu

Prodaje se atraktivna dizajnerska vila s bazenom u okolici Umaga s pogledom na more. Vila je smještena na rubu naselja, idealna za one koji vole mir i blizinu prirode. U neposrednoj blizini nalaze se vrhunski istarski restorani, a od plaže je udaljena 4 km.

Ova prekrasna nekretnina plijeni pažnju svojim dizajnerskim izgledom na prvi pogled, međutim, ulaskom u samu nekretninu odmah zamjećujete kvalitetu, komfor i pomno birane detalje.
Kuća je koncipirana od prizemlja i kata, a pored glavne kuće smještena je vrhunska vanjska kuhinja, s druge strane vanjski zasebni toalet, ured ili fitness soba i zatim praonica.
Prizemlje kuće je koncipirano od ulaznog hodnika, ostave, kupaonice, spavaće sobe i velikog dnevnog prostora gdje je smještena kuhinja s blagovaonicom i prostranim dnevnim boravkom. Iz dnevnog boravka, kroz veliku staklenu stijenu, izlazi se na terasu koja služi kao produžetak samog interijera.
Unutarnjim stepeništem dolazimo na kat u veliku prostoriju inspiriranu mediteranom gdje je smješten jacuzzi i sauna. Na katu se još nalaze dvije spavaće sobe, svaka sa zasebnom kupaonicom i veliki walk in ormar.
Svaki kutak ove prekrasne nekretnine je pomno uređen do najsitnijeg detalja. Kuća je opremljena vrhunskim namještajem, uređajima, unikatnim detaljima i rasvjetom. Grijanje i hlađenje kuće je podno.
Velika okućnica je pomno uređena u mediteranskom stilu, pogled seže prema moru a u samom centru nalazi se vanjski grijani bazen površine 50 m2.

Zaista impresivna kuća koja će vas sigurno oduševiti svojom kvalitetom i luksuzom.




ID KOD AGENCIJE: 300441016-126

Suzana Ranić
Prodajni predstavnik
Mob: +385 91 641 0067
Tel: +385 52 670 295
E-mail: [email protected]
www.remax-centarnekretnina.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga