ISTRA, SVETVINČENAT - Moderna novogradnja u mirnome okruženj

Dux nekretnine d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Svetvinčenat, Istarska

Telefon  095/576-8337, 099/640-8438

Oglas je aktivan od 23.04.2024.
Oglas pregledan: 72 puta
Šifra oglasa: 5844874

Cijena:
650.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Broj etaža: dvokatnica
Stambena površina: 200,80 m²
Broj soba: 5
Tip gradnje: novogradnja
Energetski certifikat: A+
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 675,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 3
Dozvole
  • građevinska dozvola
  • vlasnički list
  • uporabna dozvola
Okućnica
  • Bazen
  • Roštilj
Dodatno
Oprema nekretnine
  • Telefon
  • Satelitska televizija
  • ISDN
  • ADSL
  • Alarmni sustav
  • Portafon

Opširnije o oglasu

ISTRA, SVETVINČENAT - Moderna i luksuzna novogradnja na mirnoj i privatnoj lokaciji nadomak svog potrebnog sadržaja.

Ponosno predstavljamo projekt novogradnje smješten u manjem naselju nadomak Svetvinčenta i svog potrebnog sadržaja za svakodnevni život. Riječ je o novogradnji s početkom gradnje krajem 2024. godine. Isto tako investitori u planu imaju izgraditi 3 vile po sistemu privatnog kompleksa vila na ovoj lokaciji.

Tijekom gradnje koristit će se jedni od najkvalitetnijih materijala dostupnih na tržištu, kao i jedne od najmodernijih tehnika gradnje, čime je cilj osigurati visoku razinu kvalitete svakoga objekta. Pažnja se posvećuje svakome detalju vile kako bi se osigurao maksimalan komfor i kvalitetan boravka u vili. Tako je i komunikacija unutrašnjeg prostora vile organizirana tako da svaka prostorija u potpunosti ispunjuje svoju zacrtanu ulogu, uz maksimalno pojednostavljeno korištenje objekta.

Sigurni smo kako u ovome projektu možete pronaći nekretninu iz svojih snova u kojoj imate priliku boraviti tijekom cijele godine s obzirom na vrhunsku opremu vile i visoku razinu kvalitete svih radova.

OPIS NEKRETNINA:
Vila se sastoji od sveukupno 200,80m2 stambenoga prostora podijeljenih na dvije etaže prizemlje i kat.

Prizemlje vile se sastoji od ulaznog predvorja koje nas uvodi u komotan i prostran dnevni prostor vile, koncipiran po sistemu otvorenog prostora bez pregradnih zidova. Isti se sastoji od veće blago izdvojene kuhinje, komotne blagovaonice za cijelu obitelj s izlazom na vlastitu manju terasu. Zatim poseban dio prizemlja zauzima veći i komotni dnevni boravak s izlazom na veću ljetnu terasu. Ono što boravak u prizemlju vile čini posebnim nisu samo prozračne i komotne prostorije, nego već i staklene stijenke s pomoću kojih se proteže pogled/pristup prema uređenoj okućnici, a kroz koje ujedno prolazi i veća količina prirodnog dnevnog svijetla.

Uz sve spomenuto u prizemlju vile dodatno se nalazi prva spavaća soba s vlastitom kupaonicom i izlazom na već spomenutu ljetnu terasu. U spomenutom predvorju vile smjestio se gostinjski toalet i \"utility\" soba (vešeraj).

Unutarnjim stepeništem pristupa se 1. etaži vile gdje su se smjestile 3 spavaće sobe svaka s vlastitom kupaonicom. Od kojih jedna soba predstavlja master spavaću s pristupom prema vlastitoj privatnoj natkrivenoj terasi. Na istoj etaži vile smjestilo se dodatno spremište.

OPIS OKUĆNICE:
Vila je smještena na parceli od 675m2, a koja će pri završetku gradnje biti u potpunosti ograđena zidom, te uređena mediteranskim biljem sa zanimljivim rješenjima osvjetljenja kako bi se tijekom noćnih sati stvorio poseban ugođaj na okućnici. Pristupom okućnici s asfaltirane ceste nalazit će se električni portun sa senzorima, kao i parking za 2 do 3 automobila na okućnici.

Centralni dio dvorišta zauzimat će bazen sa sunčalištem smješten pored ljetne terase u prizemlju, a za vaše najmlađe članove obitelji tu je i dovoljno zelenila za bezbrižnu i sigurnu igru.

DODATNE I TEHNIČKE INFORMACIJE:
* Vila se prodaje po sistemu ključ u ruke bez namještaja.
* Bit će opremljena pametnim klima uređajima u svakoj prostoriji, kao i podnim grijanjem u svim prostorijama.
* U dnevnome boravku budući vlasnici će imati mogućnost postaviti i peć na drva ili pelete s obzirom na postojanje dimnjaka.
* U sobama se postavlja parket namijenjen podnom grijanju, dok će se u svim ostalim prostorijama postavljati visoko kvalitetna keramike većih dimenzija.
* Voda u bazenu ide po sistemu elektrolize (slane vode), a kasnije sukladno željama je moguće postaviti i sustav grijanje vode.
* Na krovu vile postavljaju se solarni paneli koji će se koristiti za grijanje vode u cijeloj kući.
* Budući kupci trenutno imaju priliku sami utjecati na projekt i maksimalno ga prilagoditi svojim potrebama i željama.

OPIS LOKACIJE:
Vila je smještena u manjem pitoresknom Istarskom naselju koje se sastoji od svega nekoliko obiteljski kuća, kamenih kuća, te vila za odmor. Lokacija je idealna za sve one koji preferiraju izbjegavati velike gužve u gradovima, dok su okruženi prirodom, a opet se nalaze u neposrednoj blizini svog potrebnog sadržaja za svakodnevni život jedne moderne obitelji.

Vila je tako udaljena svega 6 km od grada Vodnjana gdje možete pronaći sve što Vam je potrebno za siguran i miran boravak u vili, poput; trgovina, drogerija, ljekarni, doktora, benzinske pumpe, super marketa, tržnice, ribarnice, mesnice, uljara, vinoteka, škola, vrtića i tome slično. Jednako tako, na svega 3,5 km od vile nalaze se Juršići gdje možete nešto bržu i kraću kupovinu odraditi u manjoj trgovinici.

Brojne plaže i predivno more nalaze se u Puli koja je udaljena svega 20 km, zatim Fažani koja je udaljena 12 km ili u Peroju koji je udaljen 11 km od vile. Uz sve spomenuto moramo napomenuti kako je lokacija vile i dobro prometno povezana, tako se već na svega 8 km od vile nalaze se dva pristupa Istarskom Ipsilonu koji Vas dalje povezuje s cijelim Istarskim poluotokom, granicom sa Slovenijom i Primorsko Goranskom županijom.

Bitno nam je istaknuti i dobrobiti mikro lokacije vile. Tako se vila nalazi okružena brojnim biciklističkim stazama koje se kreču kroz netaknutu prirodu, obrađena polja maslina i vinove loze, kao i kroz manje pitoreskna kamena naselja. Uz biciklističke staze ova lokacija je poznata po brojnim šetnjicama, ukusnoj i kvalitetnoj domaćoj hrani, izvrsnom domaćem vinu, kao i prvoklasnom domaćem maslinovom ulju. Brojne obiteljske konobe i restorani nalaze se na svega nekoliko kratkih minuta vožnje od vile, gdje imate priliku kušati različite delicije tradicionalne Istarske kuhinje.

U kratko, smatramo kako je ova nekretnina vrijedna vaše pažnje, te i kako uz mogućnost blagih utjecaja na projekt i dizajn interijera imate izvrsnu priliku za vlastitom i personaliziranom nekretninom koja u potpunosti može odgovarati vašim potrebama i željama.

Za sva dodatna pitanja, potrebne informacije ili želju za organizacijom termina razgleda lokacije vile slobodno nas kontaktirajte.

Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja
www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja

ID KOD AGENCIJE: 28799

Loren Kečan
Agent s licencom
Mob: +385 95 576 8337
Tel: +385 99 640 8438
E-mail: [email protected]
www.dux-istra.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga