Istra, Svetvinčenat - kuća u izgradnji

Estate Istra (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Bričanci, Svetvinčenat, Istarska

Telefon  091/221-9218

Oglas je aktivan od 11.05.2024.
Oglas pregledan: 152 puta
Šifra oglasa: 5865554

Cijena:
415.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća kuća
Broj etaža: višekatnica
Stambena površina: 80,00 m²
Broj soba: 5
Tip gradnje: novogradnja
Godina izgradnje: 2024
Energetski certifikat: A
Više o nekretnini
Stanje nekretnine
  • u izgradnji
Površina okućnice
  • 422,00 m²
Dozvole
  • vlasnički list
Dodatno
Garaža
  • parkirno mjesto
Oprema nekretnine
  • klima uređaj

Opširnije o oglasu

Istra, Svetvinčenat - kuća u izgradnji
U malom mjestu samo kilometar udaljenog od gradića Svetvinčenat, imamo na prodaju kuću sa bazenom u izgradnji. Stambena površina kuće je 80 m2, bazen 37 m2 na parceli površine 422m2. Završetak svih radova je kroz 1 mjeseca, a možda i manje.Kuća se sastoji od : prizemlja i kata. U prizemlju se nalazi: kuhinja s blagavaonom i dnevnim boravkom, toalet, kotlovnica, iz dnevnog boravka je izlaz na bazen i sunčalište. Unutarnje stepenice vode na kat gdje se nalaze 3 spavaće sobe i svaka ima svoju kupaonu.U dvorištu je nekoliko parkirnih mjesta. Za potrebe grijanja vode postavljeni su solarni paneli. Bio septička je na električnu energiju , sa upojnim bunarom.
Srednjovjekovni gradić Svetvinčenat, smješten na jugu središnje Istre, jedan je od istarskih dragulja u kojem se posljednjih godina oživljava turistička ponuda posebice kroz razne manifestacije koje se odigravaju u izvanredno atraktivnim povijesnim prostorima ovog gradića. Svetvinčenat krasi renesansni trg \"Placa\" sa kaštelom Morosini-Grimani, jednim od najočuvanijih primjera venecijanske arhitekture u Istri i šire. Kulturna baština Svetvinčenta je izražena sa njegovim očuvanim te iznimno cijenjenim ostacima fresaka koje se nalaze u crkvici Sv. Vincencije u blizini gradskog groblja te u crkvi Sv.Katarine.
Ako tražite mirnu lokaciju , okruženu prirodom , za obiteljski život ili za turistički najam tijekom ljeta, ovo je za vas.Javite nam se!

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga