Istra, Savudrija, Crveni Vrh – Petram Resort luksuzna vila u kompleksu

Regent d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Savudrija, Umag, Istarska (Pogledaj na karti)

Telefon  091/455-3333

Oglas je aktivan od 19.04.2024.
Oglas pregledan: 164 puta
Šifra oglasa: 5839975

Cijena:
1.995.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Broj etaža: katnica
Stambena površina: 453,00 m²
Godina izgradnje: 2022

Opširnije o oglasu

U središtu mediteranske Europe, u mikrolokaciji Alberi tik do mora, u Savudriji  smjestila se luksuzna vila u modernom kompleksu s daškom luksuza koji pruža relaksaciju i odmor potpuno integriran s posebnim životnim stilom.
Luksuzna vila s vlastitim bazenom koja ujedno prima i najveći broj gostiju površine 453,49 m2. Vile ovoga tipa nalaze se na južnom, povišenom dijelu terena, te imaju savršen pogled na istarski pejzaž, more i zalazak sunca – u kojemu njemu možete uživati i iz vlastitog infinity bazena. Vila smješta do najviše 8 osoba. Sastoji se od četiri spavaće sobe, pet kupaonica, otvorenog dnevnog prostora, pomoćne sobe, garaže za dva automobila, vlastitog infinity bazena, krovne terase s vanjskom kuhinjom te vrta. Vila ima i zasebni studio apartman za vozača ili dadilju.
U ponudi je ukupno 55 vila od kojih je 12 s vlastitim infinity bazenima, te još 43 prekrasne moderne vile savršeno uklopljene u mediteransko podneblje u kojem se nalaze. Visoki standardi gradnje nude posebno iskustvo privatnosti te uronjenost u prekrasno zelenilo koje vas okružuje sa svih strana.
Unutrašnje uređenje vile:
Unutrašnje uređenje dijeli se na mediteran paket, namijenjen za stanove i apartmane do 100 m2 – profinjeni, klasičan mediteranski stil uređenja koji u potpunosti odgovara podneblju.
Luxury paket – najluksuzniji stil uređenja, namijenjen estetima i hedonistima. Namijenjen za vile i apartmane preko 100 m2.
Unutrašnje uređenje prati moderan interijer sa najnovijim materijalima, prozorima koji omogućavaju suncu da uđe u prostor i stvori osjećaj topline dok istodobno omogućava otvoren pogled na more. U ponudi su tri paketa unutrašnjeg uređenja a svaki će kupac moći odabrati ono što njemu najviše odgovara.
Cijena s uključenim parkingom te kompletnim namještajem: 2,244,420 eura.

Agencijska provizija iznosi 3% + PDV

Za vise informacija vezano za ovu nekretninu kontaktirajte nas na broj telefona: +385913333344
ili e-mail: [email protected]

Više na Regent.hr, ID nekretnine: regent55173
Direktan link: https://regent.hr/property/istra-savudrija-crveni-vrh-petram-resort-luksuzna-vila-u-kompleksu-27/

Regent agencija za nekretnine


Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga