Istra, Savudrija, Crveni Vrh – Petram Resort luksuzna vila u kompleksu

Regent d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Savudrija, Umag, Istarska (Pogledaj na karti)

Telefon  091/455-3333

Oglas je aktivan od 19.04.2024.
Oglas pregledan: 168 puta
Šifra oglasa: 5839962

Cijena:
1.071.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Broj etaža: katnica
Stambena površina: 262,00 m²
Godina izgradnje: 2022

Opširnije o oglasu

U središtu mediteranske Europe, u mikrolokaciji Alberi tik do mora, u Savudriji  smjestila se luksuzna vila u modernom kompleksu s daškom luksuza koji pruža relaksaciju i odmor potpuno integriran s posebnim životnim stilom.
Luksuzna vila površine 262,74 m2 , zagarantirane privatnosti, stvorena za vrhunske trenutke opuštanja, blizu svih usluga koje će vam pomoći da se razmazite. Vila smješta do najviše šest osoba. Sastoji se od tri spavaće sobe, četiri kupaonice, otvorenog dnevnog prostora, pomoćne sobe, playroom-a, garaže za 2 automobila i parkirnog mjesta te vrta. Vila ima i zasebni studio apartman za vozača ili dadilju.
U ponudi je ukupno 55 vila od kojih je 12 s vlastitim infinity bazenima, te još 43 prekrasne moderne vile savršeno uklopljene u mediteransko podneblje u kojem se nalaze. Visoki standardi gradnje nude posebno iskustvo privatnosti te uronjenost u prekrasno zelenilo koje vas okružuje sa svih strana.
Unutrašnje uređenje vile
Unutrašnje uređenje dijeli se na mediteran paket, namijenjen za stanove i apartmane do 100 m2 – profinjeni, klasičan mediteranski stil uređenja koji u potpunosti odgovara podneblju.
Luxury paket – najluksuzniji stil uređenja, namijenjen estetima i hedonistima. Namijenjen za vile i apartmane preko 100 m2.
Unutrašnje uređenje prati moderan interijer sa najnovijim materijalima, prozorima koji omogućavaju suncu da uđe u prostor i stvori osjećaj topline dok istodobno omogućava otvoren pogled na more. U ponudi su tri paketa unutrašnjeg uređenja a svaki će kupac moći odabrati ono što njemu najviše odgovara.
Cijena s uključenim parkingom te kompletnim namještajem: 1,228,650 eura.




Agencijska provizija iznosi 3% + PDV

Za vise informacija vezano za ovu nekretninu kontaktirajte nas na broj telefona: +385913333344
ili e-mail: [email protected]

Više na Regent.hr, ID nekretnine: regent54631
Direktan link: https://regent.hr/property/istra-savudrija-crveni-vrh-petram-resort-luksuzna-vila-u-kompleksu-8/

Regent agencija za nekretnine


Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga