ISTRA, ROVINJ Apartmanska kuća na samo 40m od mora!

Dux nekretnine d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Rovinj, Istarska

Telefon  095/391-9185, 099/640-8438

Oglas je aktivan od 07.07.2022.
Oglas pregledan: 1064 puta
Šifra oglasa: 4997615

Cijena:
100 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Broj etaža: višekatnica
Stambena površina: 650,00 m²
Broj soba: 8 i više
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 370,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 5
Dozvole
  • vlasnički list
  • uporabna dozvola
Okućnica
  • Roštilj
Dodatno
Oprema nekretnine
  • Kabelska televizija
  • Satelitska televizija
  • ISDN
  • ADSL

Opširnije o oglasu

ISTRA, ROVINJ Apartmanska kuća na samo 40m od mora!

Slikovit šarmantan gradić Rovinj smješten na zapadnoj obali istarskog poluotoka nekad je bio luka i ribarsko naselje, a danas je jedna od najrazvijenijih turističkih destinacija sa svojom jedinstvenom kombinacijom tradicionalnog i modernog. Uspješno spaja tradiciju ribarskog mjesta s modernim turističkim trendovima, bogatom gastronomskom ponudom i visokim standardom turističke usluge. Upravo zbog toga privlači brojne posjetitelje iz godine u godinu te bilježi rekordnih 3 milijuna noćenja tijekom posljednjih sezona. Posjetitelji mu se često ponovno vraćaju stoga zašto ne biste postali vlasnik jedne od vrijednih nekretnina u ovom čarobnom gradu?

Nekretnina se nalazi u rezidencijalnom dijelu grada Rovinja, drugi je red do mora i proteže sa na četiri etaže ukupne stambene površine 650m2!
U prizemlju nekretnine nalazi se apartman koji se sastoji od prostranog dnevnog boravka spojenog s kuhinjom i blagovaonicom, spavaće sobe, kupaonice i wc-a. Iz dnevnog boravka izlazi se na terasu i zelenu okućnicu koja okružuje kuću.
Na prvom katu nekretnine nalaze se dvije odvojene stambene jedinice. Veći apartman sastoji se od dnevnog boravka spojenog s kuhinom i blagovaonicom, spavaće sobe, wc-a i terase. Manja stambena jedinica je studio apartman koji se sastoji od jedne prostorije koja služi kao dnevni boravak i spavaća soba, kuhinje i blagovaonice, kupaonice i terase.
Na drugom katu isti je raspored apartmana kao i na prvom. Dvije su stambene jedinice, jedan studio apartman manje kvadrature te jednosoban apartman s odvojenim dnevnim boravkom i spavaćom sobom.
Na trećem i zadnjem katu nekretnine nalazi se penthouse koji se sastoji od prostranog dnevnog boravka spojenog s kuhinjom i blagovaonicom, dvije spavaće sobe i kupaonice. Dnevni boravak je u potpunosti okružen staklenom stijenkom što ga čini izuzetno svijetlim i toplim tokom cijelog dana. S prostrane terase, stubištem se dolazi na krovnu terasu s koje se pruža zavidan pogled na grad Rovinj i njegovu prekrasnu obalu.

Nekretnina se nalazi u mirnom, rezidencijalnom dijelu Rovinja te je radi svoje pozicije izuzetno zanimljiva. Pogled na more pruža se iz svih sedam apartmana koje kuća sadrži a blizina prvih plaža samo je dodatna pogodnost koju kuća pruža.

Nalazi se u sustavu za iznajmljivanje u turističke svrhe te je kao takva interesantna budućim vlasnicima koji žele nastaviti uspješno poslovanje.

Za sve dodatne informacije nazovite: 095-391-9185 Aldin Begić ili 099-371-3802 Deniro Osmanović

Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja:
www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja

ID KOD AGENCIJE: 5834

Aldin Begić
Agent pripravnik
Mob: +385 95 391 9185
Tel: +385 99 640 8438
E-mail: [email protected]
www.dux-istra.com

Deniro Osmanović
Agent pripravnik
Mob: +385 99 371 3802
Tel: +385 99 640 8438
E-mail: [email protected]
www.dux-istra.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga