Ovaj oglas trenutno nije aktivan!

Istra,Rakalj,luksuzna vila s grijanim bazenom,jacuzzijem,saunom

MARKO POLO NEKRETNINE (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Rakalj, Marčana, Istarska (Pogledaj na karti)

Telefon  095/277-7177

Oglas pregledan: 1322 puta
Šifra oglasa: 4974158

Cijena:
1.000.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: vila
Broj etaža: više katnica
Stambena površina: 300,00 m²
Broj soba: 4
Godina izgradnje: 2001
Energetski certifikat: A
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 1.000,00 m²
Dozvole
  • vlasnički list
  • građevinska dozvola
Dodatno
Garaža
  • parkirno mjesto

Opširnije o oglasu

U malom turističkom istarskom mjestu Rakalj na prodaju je luksuzna vila za odmor koja se prostire na posjedu od 1000 m2, a sama vila je površine 300 m2 te ima dvije etaže: prizemlje i prvi kat.U posjed vile se ulazi kamenim stepenicama koje vode u prizemni dio gdje se nalazi dnevni boravak (95 m2) koji je kompletno u staklenoj stijeni i pruža pogled na krajolik, otok Cres, Lošinj i cijeli Kvarnerski zaljev. U nastavku se nalazi kompletno opremljena moderna kuhinja, dvije blagovaonice, toalet za goste i jedna spavaća soba (50 m2) s kupaonicom.U ovom dijelu nalazi se još i prostorija za peglanje.
Kameno unutarnje stubište vode na prvi kat gdje se nalaze 3 spavaće sobe, dvije kupaonice i terasa (35m2).Odmah do smještena je i sauna koja zaokružuje priču zone opuštanja. Okućnicu definitivno oplemenjuje lijepi prelivni bazen veličine 50 m2 sa slanom vodom. Bazen je potpuno automatiziran, ima grijanje i protustrujno plivanje. Na velikoj okućnici, uz villu, nalazi se i jedan pomoćni objekt odnosno apartman veličine 50 m2 sa kuhinjom, kupaonom i dnevnim boravkom.Kompletna vila je klimatizirana i ima centralno grijanje.Nalazi se 800 metara od centra mjesta te 1,5km od mora.Kategorizirana je s 4*.
Ova nekretnina je zaista vrijedna pažnje, te budućem vlasniku predstavlja priliku za investiciju i bavljenje turističkim iznajmljivanjem.