ISTRA,RABAC - Kuća s tri stana 150 metara od mora

Dux nekretnine d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Rabac, Labin, Istarska

Telefon  092/106-5592, 099/640-8438

Oglas je aktivan od 20.12.2023.
Oglas pregledan: 282 puta
Šifra oglasa: 5584154

Cijena:
720.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Broj etaža: prizemnica
Stambena površina: 220,00 m²
Broj soba: 8 i više
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 700,00 m²
Dozvole
  • vlasnički list
Dodatno
Garaža
  • Garaža
Oprema nekretnine
  • Satelitska televizija
  • ISDN
  • ADSL

Opširnije o oglasu

ISTRA,RABAC - Kuća s tri stana 150 metara od mora

Na jugoistočnoj obali Istre na mjestu gdje se zeleni brežuljci sastaju s morem, tamo gdje se sjedinjuju priroda i baština, na samo pet kilometara udaljenosti nalaze se dva gradića slične veličine no s različitim ali međusobno nadopunjujućim karakterom - Labin i Rabac.
Rabac, zbog bijelih šljunčanih plaža, bogatog mediteranskog raslinja i kristalno čistog i bistrog mora, nazvan je biserom Kvarnera. Nekad malo ribarsko mjesto, danas je Rabac atraktivno turističko odredište koje u mreži živopisnih uličica krije obilje kulturnih događanja. Zeleno okruženje Rapca i pitoreskno zaleđe poziva na avanturu, istraživanje i rekreaciju tijekom cijele godine.

Obiteljska kuća smještena na izuzetno atraktivnoj lokaciji u Rapcu samo 150 m udaljena od mora i centra. Proteže se kroz prizemlje i kat.
Cijela je kuća kompletno adaptirana, opremljena modernim namještajem vedrih boja i kvalitetnim uređajima. Južne je orijentacije, sa prekrasnim pogledom na rabačku uvalu, otoke i more. Prostorije u kući su komforne, prozračne sa puno prozora.

Kuća se sastoji od tri odvojena stana.

U prizemlju su smještena dva stana i garaža. Veći je stan je površine 90 m², te se sastoji se od hodnika, kuhinje, blagovaonice, dnevnog boravka, spavaće sobe, kupaonice, WC-a i prostrane terase (30 m²). Manji se stan sastoji od ulaznog hodnika, kuhinje sa blagovaonom i dnevnim boravkom, spavaće sobe te kupaone.

Vanjskim, kamenom popločenim stubištem dolazi se u stan ukupne površine 110 m² koji se sastoji od hodnika, dvije spavaće sobe, dnevnog boravaka, kuhinje, blagovaone, kupaone, nužnika, zatvorene verande i terase sa koje se pruža prekrasan i neponovljiv panoramski pogled na more.
Kuća je klimatizirana, postavljene su ploča na el. energiju te kamin na drvo.

Pripada joj i lijepo uređena i ograđena okućnica (700 m²), a na kojoj dominira mediteransko bilje: masline, lavande, cvjetnice... Vrt koji nudi privatnost, mir i opuštanje.

Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja
www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja



ID KOD AGENCIJE: 26033

Stefani Kapel
Agent s licencom
Mob: +385 92 106 5592
Tel: +385 99 640 8438
E-mail: [email protected]
www.dux-istra.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga