ISTRA, PULA - Suvremena villa 1km od mora u roh bau fazi

Molo Longo Nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Šišan, Ližnjan, Istarska

Telefon  051/858-544

Oglas je aktivan od 19.06.2023.
Oglas pregledan: 680 puta
Šifra oglasa: 5313610

Cijena:
550.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Broj etaža: katnica
Stambena površina: 243,72 m²
Broj soba: 6
Tip gradnje: novogradnja
Godina izgradnje: 2023
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 506,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 2
Dozvole
  • građevinska dozvola
  • vlasnički list
Okućnica
  • Bazen
Dodatno
Grijanje
  • Gradski plin
Oprema nekretnine
  • Telefon
  • Kabelska televizija
  • Satelitska televizija
  • Portafon

Opširnije o oglasu

ISTRA, PULA - Suvremena villa 1km od mora u roh bau fazi

Na prodaju je roh-bau faza ove iznimne kuće smještene u Šišanu, nedaleko od Pule. Ova faza izgradnje pruža kupcu jedinstvenu priliku da završi kuću prema vlastitim željama i potrebama, stvarajući prilagođeni dom iz snova.

Kuća se prostire na površini od 243,72 m2, a parcela na kojoj se nalazi ima površinu od 506 m2. U ovoj fazi izgradnje, kuća je već pripremljena s priključcima struje i vode, što olakšava daljnje radove i omogućuje novom vlasniku da se fokusira na personalizaciju interijera.

Potporni zid koji okružuje cijelo zemljište pruža stabilnost i sigurnost, stvarajući privatni prostor za buduće vlasnike. Ovaj element također dodaje estetsku vrijednost i stvara atraktivan okvir za buduću kuću.

Kupac ima mogućnost da sam odabere stil, raspored i završne materijale unutar kuće. Dizajn spavaćih soba, kupaonica, kuhinja i dnevnih boravaka može se prilagoditi njihovim željama i potrebama. Odabir podova, zidnih obloga, kuhinjskih elemenata i ostalih detalja omogućuje kreiranje unikatnog prostora koji odražava vlastiti stil i preferencije.

Vanjski prostor također nudi brojne mogućnosti za prilagodbu. Budući vlasnik može odabrati stil uređenja vrta, dodati dodatne elemente poput roštilja ili vanjskog prostora za sjedenje te oblikovati okoliš prema svojim željama. Mogućnost dodavanja vlastitog bazena ili drugih vanjskih sadržaja također je otvorena.

Ova nekretnina i njezina lokacija ostaju iznimne prednosti. Šišan je mirno mjesto s prekrasnim plažama udaljenim samo 1 km, pružajući mogućnost uživanja u blagodatima Jadranskog mora. Također, blizina Pule pruža lako dostupnost svim potrebnim sadržajima, poput trgovina, restorana, škola i medicinskih ustanova.

Roh-bau faza ove kuće predstavlja izvanrednu priliku za one koji žele imati potpunu slobodu u oblikovanju vlastitog doma. S mogućnošću prilagodbe unutarnjeg i vanjskog prostora prema vlastitim željama, ova kuća će postati pravo remek-djelo prilagođeno jedinstvenom ukusu i potrebama budućeg vlasnika.

ID KOD AGENCIJE: 1195

Molo Longo nekretnine
Mob: 051 858 544
Tel: +385 51 858 544
E-mail: [email protected]
www.mololongorealestate.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga