ISTRA, PULA - Suvremena villa 1km od mora

Molo Longo Nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Šišan, Ližnjan, Istarska

Telefon  051/858-544

Oglas je aktivan od 19.06.2023.
Oglas pregledan: 650 puta
Šifra oglasa: 5313611

Cijena:
850.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Broj etaža: katnica
Stambena površina: 243,72 m²
Broj soba: 6
Tip gradnje: novogradnja
Godina izgradnje: 2023
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 506,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 2
Dozvole
  • građevinska dozvola
  • vlasnički list
Okućnica
  • Bazen
Dodatno
Grijanje
  • Gradski plin
Oprema nekretnine
  • Telefon
  • Kabelska televizija
  • Satelitska televizija
  • Portafon

Opširnije o oglasu

ISTRA, PULA - Suvremena villa 1km od mora

Suvremena vila u mjestu Šišan, nedaleko od Pule, predstavlja očaravajuću nekretninu koja pruža savršen spoj elegancije, funkcionalnosti i udobnosti. Sa svojom površinom od 243,72 m2 i smještena na zemljištu od 506 m2, ova vila će zadovoljiti potrebe budućeg vlasnika, pružajući mu mogućnost investiranja kroz dva odvojena stana raspoređena na prizemlju i katu.

Vila će se sastojati od ukupno četiri prostrane spavaće sobe, dvije na svakom katu, osiguravajući privatnost i udobnost za sve stanare. Svaki kat će također sadržavati moderno uređenu kupaonicu, pružajući funkcionalnost i luksuz svakodnevnog života. Dodatno, postojat će ostava koja će pružiti dovoljno prostora za odlaganje osobnih stvari i organizaciju kućanskih potrepština.

Kuhinje sa blagovaonicama bit će pažljivo dizajnirane s ciljem da zadovolje potrebe i zahtjeve suvremenog načina života. Kombinacija modernih aparata, visokokvalitetnih materijala i funkcionalnih elemenata stvorit će prostor u kojem će pripremanje obroka biti istovremeno zadovoljstvo i inspiracija. Prostrani dnevni boravci bit će osmišljeni kao mjesto opuštanja i druženja, pružajući izlaz na prekrasnu natkrivenu terasu površine 20 m2.

Vanjski prostor ove vile bit će očaravajući. Sunčalište i bazen omogućit će vlasniku da uživa u privatnosti i osvježenju, stvarajući mirno utočište za opuštanje na otvorenom. Dodatno, natkrivena terasa na katu pružit će prekrasan pogled na okolni krajolik te će biti idealna za uživanje u jutarnjoj kavi ili večernjem druženju s prijateljima.

Lokacija ove vile također je impresivna. Nalazi se na samo 1 km udaljenosti od mora, što omogućuje laku dostupnost i uživanje u prekrasnim plažama i morskim aktivnostima koje ovo područje pruža. Mjesto Šišan nudi mirno okruženje, udaljeno od gradske vreve, ali s dovoljno blizine za pristup svim potrebnim sadržajima i uslugama.

Ukratko, suvremena vila u Šišanu je elegantan dom koji pruža visoku razinu udobnosti, funkcionalnosti i luksuza. Njeni prostrani interijeri, prekrasno uređeni vanjski prostori i blizina mora čine je savršenim izborom za one koji traže idealno mjesto za život, opuštanje i uživanje u ljepoti istarske obale.

ID KOD AGENCIJE: 1194

Molo Longo nekretnine
Mob: 051 858 544
Tel: +385 51 858 544
E-mail: [email protected]
www.mololongorealestate.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga