ISTRA, PULA- Moderna prizemnica na top lokaciji!

Dux nekretnine d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Šikići, Pula, Istarska

Telefon  098/606-279, 099/640-8438

Oglas je aktivan od 27.06.2023.
Oglas pregledan: 486 puta
Šifra oglasa: 5319936

Cijena:
780.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Broj etaža: prizemnica
Stambena površina: 215,00 m²
Broj soba: 5
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 591,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 4
Dozvole
  • građevinska dozvola
  • vlasnički list
  • uporabna dozvola
Okućnica
  • Bazen
  • Roštilj
Dodatno
Garaža
  • Garaža

Opširnije o oglasu

ISTRA, PULA- Moderna prizemnica na top lokaciji!

Pula je najveći grad Istarske županije smješten na jugozapadnom području impresivnog pejzaža Istarskog poluotoka te ga odlikuje zanimljiva kulturno-povijesna baština, prekrasna priroda i duge plaže koje oduzimaju dah. Grad se razvio dijelom ispod, a dijelom na sedam brežuljaka. Prevladava umjereno topla klima blagih zima i toplih ljeta stoga je idealno mjesto za potencijalne vlasnike nekretnina koji će u njima moći uživati tijekom cijele godine.

Svega 5 minuta vožnje od centra grada smjestila se ova prekrasna Villa okružena prirodom, zelenilom te kućama za život ili odmor.
Moderna prizemnica ukupne površine od 215 m2 stambenoga prostora sastoji se od ulaznog hodnika, open space prostorije u kojoj su se savršeno uklopili moderna i opremljena kuhinja s blagovaonom i osunčani dnevni boravak idealan za druženje s obitelji i prijateljima iz kojega se pruža direktan izlaz na vanjsku natkrivenu terasu sa sjedećom garniturom.
Jednako tako odvojenim od prostora za dnevni život smjestile su se četiri spavaće sobe od kojih tri posjeduju vlastitu kupaonicu dok sve nude komunikaciju sa okućnicom gdje se smjestio bazen.
Poseban dio nekretnine je upravo okućnica koja osim bazena od 38m2, sunčališta te predivnog vrta sadrži i vanjsku natrkivenu kuhinju.

Vila je opremljena i ostavom, gostinjskim toaletom te garažom od 40m2 projektiranom za dva automobila.
Sve prostorije se međusobno povezuju, a nekretnina je u potpunosti namještena kvalitetnim namještajem te se kao takva prodaje. Svaka prostorija je klimatizirana s inverter klimama te su osigurane i druge opcije grijanja.

Zanimljiva informacija je i mogućnost dizanja kata gdje su već postavljene instalacije ukoliko se budući vlasnik odluči.

Trenutni vlasnici su tijekom gradnje pazili na svaki detalj, a vila Vas zasigurno neće ostaviti ravnodušnima, idealna je za sve one koji žele svoj privatni kutak raja u mirnom okruženju no i dalje mogu uživati u lagodnom i modernom stilu života s blizinom raznih trgovina, restorana, kafića, šetnica i mnogo više. No isto tako predstavlja i idealnu priliku za sve one koji traže opciju vlastite turističke investicije sa sigurnim povratom uloženoga.

Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja.
www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja

ID KOD AGENCIJE: 22260

DUX Pula
Mob: +385 98 606 279
Tel: +385 99 640 8438
E-mail: [email protected]
www.dux-istra.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga