Istra, poslovno stambeno imanje, selo na površini od 22000 m

Lokacija  Boljunsko Polje, Lupoglav, Istarska

Telefon  091/617-4743

Oglas je aktivan od 06.03.2024.
Oglas pregledan: 324 puta
Šifra oglasa: 5774139

Cijena:
1.750.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Broj etaža: dvokatnica
Stambena površina: 22.000,00 m²
Broj soba: 8 i više
Godina izgradnje: 1900
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 22.000,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 7+
Dozvole
  • građevinska dozvola
Okućnica
  • Vrtna kućica
Dodatno
Grijanje
  • Peć na drva
Oprema nekretnine
  • ISDN
  • ADSL

Opširnije o oglasu

Predivno imanje ukupne stambene površine od 646 m2 na površini od 22 000 m2
koje je idealno za život ili kao investicija u jedinstveno turističko poslovni posao koje je izuzetno isplativo, postoji više mogućnosti jedna od njih je izgraditi turistički centar kao wellness- business resort.

Ovo imanje nudi izvanrednu priliku za stvaranje poslovnog wellness resorta, posebno prilagođenog za one koji rade od kuće, a istovremeno žele uživati u prirodnom okruženju.
Sastoji se od prostranih zemljišta s prekrasnim pogledom i mirnom okolinom, što pruža savršeno okruženje za opuštanje i rad.
Idealan spoj privatnosti i blizine prirodi, s dovoljno prostora za izgradnju luksuznih smještajnih jedinica, wellness centra, prostora za rekreaciju i ostalih sadržaja.
Zahvaljujući svom položaju i prirodnim ljepotama, ovo imanje predstavlja izvrstan potencijal za privlačenje poslovnih gostiju, kao i obitelji i pojedinaca koji traže bijeg od svakodnevnog stresa i žele uživati u blagodatima wellnessa i prirode.

Ovo predivno imanje nalazi se na osami u okolici Boljuna s prekrasnim pogledom na planinu Učku i okolne šume.
Imanju pripadaju nekoliko izvornih istarskih kamenih kuća od kojih je nekima još potrebna obnova.
Glavni objekt je obnovljen s puno pažnje prema izvornoj prirodnoj gradnji, ukopne stambene veličine od 280 m2 i terase veličine 80m2 koja može biti preuređena u dodatne prostorije. Pristupni put završava na imanju, tako da postoji maksimalna privatnost.
Glavni objekt trenutno sadrži: Veliko predsoblje koje se može zatvoriti staklenim frontama te bi se moglo koristiti kao prostrani dnevni boravak tijekom cijele godine, kuhinju, još jedan dnevni boravak, radnu sobu te tri spavaće sobe i kupaonicu.
Druga kupaonica je planirana u postojećim planovima proširenja.

Kuća ima priključke struje i vode te originalnu veliku cisternu za vodu, dodatno postoji hidrant za vodu direktno na imanju. Za grijanje su na raspolaganju tri visokokvalitetne peći na drva od proizvođača Römerofen s novim dimnjacima i nekoliko infracrvenih grijača proizvođača Redwell Austria.
Na vanjskom dijelu se nalazi vrtna kućica, dva staklenika, prostrani ograđeni pašnjaci, npr. za konje ili magarce. Na okućnici se nalaze stabla: smokava, kakija, trešanja, grožđa, marelica, bobičastog voća, palmi, starih juka i više, te oko 300 godina stari hrast i 50 stabala od masline.
Dodatno je psađeno organsko polje lavande.
Imanje se većim dijelom sastoji od šuma i livada. Udaljenost mora je oko 20 km

Za sve objekte postoje projekti, sve je izmjereno i ucrtano u katastar.
Kupnjom dodatnih parcela površina imanja može se povećati na 50.000 m2.
Unatoč mirnoj lokaciji, postoji dobar Internet signal, što nekretninu čini zanimljivom kao stambenom oazom, ali i poslovnom lokacijom.
Zračna luka Pula udaljena je 45 minuta, a Zračna luka Rijeka udaljena je oko sat vremena vožnje.
Do Labina se stiže za 30-ak minuta vožnjom kroz prekrasnu prirodu.

Dodatni opis :
Istra, kao regija u Hrvatskoj, pruža bogatstvo doživljaja kako za život tako i za odmor.
Prirodna ljepota: Istra obiluje prekrasnim prirodnim pejzažima. Na sjeveru se susreću zelene planine, a na jugu se protežu čarobne obale s kristalno čistim morem.
Ovdje se možete diviti prostranim poljima, netaknutim šumama i slikovitim krajolicima.

Obala i plaže: Obala Istre obiluje prekrasnim plažama i uvalama. Bilo da preferirate pješčane plaže ili stjenovite uvale, ovdje ćete pronaći mnoštvo mogućnosti za kupanje, sunčanje i opuštanje uz more.

Kulturna baština: Istra je bogata poviješću i kulturnom baštinom. Srednjovjekovni gradovi poput Rovinja, Pule i Poreča očaravaju svojom arhitekturom, uskim ulicama i impresivnim spomenicima.

Gastronomija: Istarska kuhinja je poznata po svojim autentičnim okusima. Ovdje možete uživati u raznolikim jelima poput istarskog pršuta, tartufa, maslinovog ulja i svježih plodova mora. Vinske ceste Istre također pružaju priliku za degustaciju lokalnih vina.

Aktivni odmor: Istra nudi obilje mogućnosti za aktivnosti na otvorenom. Od pješačenja i biciklizma do ronjenja, jedrenja i istraživanja starih gradova, ovdje će svatko pronaći nešto za sebe.

Mir i tišina: Iako je Istra popularno turističko odredište, još uvijek možete pronaći skrovite kutke gdje možete pobjeći od gužve i uživati u miru i tišini prirode.
Sve u svemu, Istra nudi idealnu kombinaciju prirodnih ljepota, bogate povijesti, izvrsne hrane i prilika za aktivan i opuštajući odmor.

Kontaktirajte nas danas kako biste saznali više i iskoristili potencijal ove jedinstvene nekretnine.
Nudimo savjetovanje na više jezika: njemačkom, engleskom, talijanskom, ruskom, francuskom i slovenskom. Osim posredovanja u nekretninama, pružamo i cjelokupno savjetovanje, od izrade poslovnog plana do realizacije projekta. Podrška u svim segmentima i povjerenje naših kooperanata su jedinstveni i sigurni za svakog kupca i investitora.
Tel: +385 91 617 4743

ID KOD AGENCIJE: 105

Marija Božić
Direktor
Mob: +385 91 617 4743
E-mail: [email protected]
www.cro-living.hr

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga