ISTRA, POREČ - Zadnja kuća u nizu 50m od mora

Molo Longo Nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Poreč, Istarska

Telefon  051/858-544

Oglas je aktivan od 21.06.2023.
Oglas pregledan: 490 puta
Šifra oglasa: 5316767

Cijena:
900.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: u nizu
Broj etaža: katnica
Stambena površina: 180,00 m²
Broj soba: 8 i više
Tip gradnje: novogradnja
Godina izgradnje: 2024
Energetski certifikat: A+
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 200,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 2
Dozvole
  • građevinska dozvola
  • vlasnički list
Okućnica
  • Bazen
  • Roštilj
Dodatno
Oprema nekretnine
  • Telefon
  • Kabelska televizija
  • ISDN
  • ADSL
  • Alarmni sustav
  • Portafon

Opširnije o oglasu

ISTRA, POREČ - Zadnja kuća u nizu 50m od mora

Izuzetna prilika na tržištu nudi se kroz krajnju kuću u nizu, kuću C3, smještenu na prestižnoj lokaciji u Poreču, samo 50 metara udaljenoj od mora. Ova moderna novogradnja prostire se na tri etaže: prizemlju, prvom katu i drugom katu, pružajući izvanredan prostor za udoban život.

Prizemlje ove kuće obuhvaća dvije prostrane spavaće sobe, od kojih jedna ima vlastitu kupaonicu, prostrani dnevni boravak, kuhinju s blagovaonicom u otvorenom konceptu, hodnik i terasu površine 13m2. Ova terasa će vam omogućiti uživanje na otvorenom i opuštanje u prekrasnom okruženju.

Na prvom katu, zajednički prostor obuhvaća dnevni boravak koji dijeli zajedničku terasu sa spavaćom sobom, tri prostrane spavaće sobe od kojih je jedna koncipirana kao glavna spavaća soba s vlastitom kupaonicom i terasom, gostinjski WC i hodnik. Ova etaža pruža fleksibilnost i privatnost za svakog stanara.

Drugi kat je zamišljen kao rezidencijalni apartman s velikom spavaćom sobom površine 22m2, kupaonicom, garderobom, hodnikom i dvije terase površine 17m2 i 20m2. Ovdje možete stvoriti svoj osobni prostor za opuštanje, uživati u predivnom pogledu i stvarati posebne trenutke.

Ukupna površina ove kuće iznosi 180m2, a unutarnji prostori će biti obloženi visokokvalitetnim keramičkim pločicama i laminatom. Grijanje i hlađenje će biti osigurani putem fan coilera, pružajući vam optimalnu temperaturu tijekom cijele godine. Također, u ovoj fazi gradnje, budući vlasnik ima mogućnost sudjelovanja u odabiru materijala i prilagodbi unutarnjeg rasporeda prostorija u suradnji s investitorom.

Uz to, na bočnoj strani kuće bit će izgrađen bazen koji će biti zajednički za sve tri kuće u nizu, pružajući vam dodatne mogućnosti za rekreaciju i osvježenje.

Važno je napomenuti da je ova kuća zamišljena kao kuća s tri stambene jedinice, što vam omogućuje mogućnost pretvaranja kuće u tri odvojena stana, što predstavlja izvrsnu investicijsku priliku s obzirom na atraktivnu lokaciju. Također, ova kuća može biti jedinstvena cjelina, pružajući vam prostran i udoban dom za vašu obitelj.

Planirani završetak gradnje je u lipnju 2024. godine, pružajući vam priliku da stvorite svoj idealni dom ili investicijski objekt u blizini mora. Dodatna pogodnost je da kupac ne plaća 3% poreza na promet nekretninama, a PDV je već uključen u cijenu.

Ne propustite jedinstvenu priliku na tržištu i rezervirajte svoju kuću danas!

ID KOD AGENCIJE: 1206

Molo Longo nekretnine
Mob: 051 858 544
Tel: +385 51 858 544
E-mail: [email protected]
www.mololongorealestate.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga