ISTRA, POREČ - Stražnja dvoja kuća u nizu 1,5km od mora

Molo Longo Nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Poreč, Istarska

Telefon  051/858-544

Oglas je aktivan od 01.08.2023.
Oglas pregledan: 438 puta
Šifra oglasa: 5362803

Cijena:
425.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: u nizu
Broj etaža: katnica
Stambena površina: 134,00 m²
Broj soba: 4
Tip gradnje: novogradnja
Godina izgradnje: 2024
Energetski certifikat: A+
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 200,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 2
Dozvole
  • građevinska dozvola
  • vlasnički list
Okućnica
  • Roštilj
Dodatno
Oprema nekretnine
  • Telefon
  • Kabelska televizija
  • Satelitska televizija

Opširnije o oglasu

ISTRA, POREČ - Stražnja dvoja kuća u nizu 1,5km od mora

Na idiličnoj poziciji, na stražnjoj strani ovog modernog i ekskluzivnog stambenog kompleksa, nalazi se četvrta kuća u nizu, koja je ujedno i krajnja dvojna kuća. Ova posebna pozicija čini je skrivenim draguljem u mirnom kutku, pružajući iznimno mirno i privatno stanovanje.

Sa svojih 118,36 m2 površine, ova kuća spaja funkcionalnost i profinjenost na najbolji mogući način. Udaljena samo 1,5 km od prekrasnih plaža Jadranskog mora i svega 1 km od centra grada Poreča, ova nekretnina omogućuje idealan spoj živopisne obale i urbanih atrakcija.

Ova moderna dvojna kuća ističe se sofisticiranim dizajnom i pažljivo planiranim prostorima. U prizemlju se nalazi prostrani dnevni boravak, blagovaonica i kuhinja, stvarajući otvoreni prostor koji je savršen za druženje i obiteljske trenutke. Gostinjski WC, praktična praonica rublja i dodatna ostava čine ovaj prostor izuzetno funkcionalnim i organiziranim.

Na prvom katu smjestile su se dvije prostrane spavaće sobe, svaka s vlastitom kupaonicom, pružajući privatnost i ugodu. Svaka spavaća soba osmišljena je s posebnom pažnjom kako bi stvorila mirno okruženje za odmor i opuštanje.

Potkrovlje ove kuće predstavlja pravi bijeg od svakodnevnog života. Ovdje se nalazi dodatna spavaća soba s vlastitom kupaonicom, što pruža savršen prostor za goste ili dodatni privatni prostor za opuštanje i kreativnost. Dvije terase na potkrovlju pružaju prekrasan pogled na prirodnu okolinu i mirnoću koja je karakteristična za ovu ekskluzivnu lokaciju.

Ova dvojna kuća bit će izgrađena s najkvalitetnijim materijalima, a završetak izgradnje planiran je do kraja 2024. godine. Kupci će imati mogućnost sudjelovanja u izgradnji svojeg doma i prilagodbe prostora prema vlastitim željama.

Jedinstvena pozicija ove krajnje kuće u nizu, smještene na stražnjoj strani kompleksa, osigurava miran i privatni život, a istovremeno nudi blizinu mora i svih pogodnosti koje Poreč nudi. Ova kuća predstavlja priliku za stvaranje savršenog doma na jedinstvenoj i traženoj lokaciji.
Ova moderna kuća u nizu predstavlja savršen spoj udobnosti, luksuza i blizine mora i grada, te će pružiti jedinstveno iskustvo stanovanja za sve buduće vlasnike.

ID KOD AGENCIJE: 1426

Molo Longo nekretnine
Mob: 051 858 544
Tel: +385 51 858 544
E-mail: [email protected]
www.mololongorealestate.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga