ISTRA, POREČ – Predivna vila u mirnom mjestu sa pogledom na

Molo Longo Nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Poreč, Istarska

Telefon  051/858-544

Oglas je aktivan od 10.05.2024.
Oglas pregledan: 116 puta
Šifra oglasa: 5863699

Cijena:
1.135.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Broj etaža: katnica
Stambena površina: 213,64 m²
Broj soba: 6
Tip gradnje: novogradnja
Godina izgradnje: 2024
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 730,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 2
Dozvole
  • građevinska dozvola
  • vlasnički list
Okućnica
  • Bazen
  • Roštilj
Dodatno
Oprema nekretnine
  • Telefon
  • Kabelska televizija
  • Satelitska televizija
  • ISDN
  • ADSL

Opširnije o oglasu

ISTRA, POREČ – Predivna vila u mirnom mjestu sa pogledom na more

Vila površine 213,64m2 predstavlja izvanredno zdanje smješteno na idiličnoj lokaciji, udaljenoj samo 5 kilometara od prekrasnog gradića Poreča. Pozicionirana na rubu malog sela, ova vila pruža izvanredan pogled na beskrajno plavetnilo Jadranskog mora i očaravajuću okolicu obogaćenu netaknutom prirodom.
Ova moderna arhitektonska ljepotica sastoji se od prizemlja i kata, pružajući obilje prostora za udoban i luksuzan život. Sa svojom površinom od 213,64m2, ova vila pruža dovoljno prostora za uživanje u prostranim i dojmljivim unutarnjim prostorijama.
Prizemlje vile dočekuje vas s velikodušnim dnevnim boravkom, dizajniranim s najnovijim trendovima moderne arhitekture. Prostor je obasjan prirodnom svjetlošću koja ulazi kroz prozore koji se protežu od poda do stropa. Elegantno uređena kuhinja s otokom i blagovaonica predstavljaju srce ovog prostora, nudeći izvrstan ambijent za kuhanje, objedovanje i druženje s obitelji i prijateljima. Povezanost s prostranom terasom omogućava glatki prijelaz između unutarnjeg i vanjskog prostora.
Na prvom katu ove vile nalaze se prostrane spavaće sobe koje pružaju privatnost i udobnost svojim stanarima. Svaka soba je pažljivo osmišljena kako bi zadovoljila visoke standarde udobnosti i stilskog uređenja. Sobe također imaju pristup balkonima koji omogućavaju uživanje u spektakularnom pogledu na more i okolnu prirodu. Također se nalazi i moderno uređena kupaonica koja pruža dodatnu udobnost.
Vila je pažljivo smještena u prirodni krajolik koji nudi mir i privatnost. Vrt oko vile obiluje bujnim zelenilom, cvjetnim nasadima i prostorom za odmor na otvorenom. Osim toga, vila će imati i privatni bazen, idealan za osvježavajuće trenutke tijekom toplih ljetnih dana.
Ova moderna vila, svojim elegantnim dizajnom, kvalitetnim materijalima i impresivnim pogledom na more, pruža idealnu kombinaciju luksuza, udobnosti i ljepote. Njezina blizina Poreču i bogatstvo prirode oko nje čine je savršenim domom za one koji traže miran i luksuzan život.
Ova ljepotica prodaje se po sistemu „ključ u ruke“ te je iskazana cijena bez PDV – a.



ID KOD AGENCIJE: 1056

Molo Longo nekretnine
Mob: 051 858 544
Tel: +385 51 858 544
E-mail: [email protected]
www.mololongorealestate.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga