ISTRA, POREČ - Moderna vila samo 4km od mora s pogledom na m

Molo Longo Nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Poreč, Istarska

Telefon  051/858-544

Oglas je aktivan od 04.08.2023.
Oglas pregledan: 442 puta
Šifra oglasa: 5364292

Cijena:
795.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Broj etaža: katnica
Stambena površina: 220,41 m²
Broj soba: 6
Tip gradnje: novogradnja
Godina izgradnje: 2024
Energetski certifikat: A+
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 548,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 2
Dozvole
  • građevinska dozvola
  • vlasnički list
Okućnica
  • Bazen
  • Roštilj
Dodatno
Oprema nekretnine
  • Telefon
  • Kabelska televizija
  • Satelitska televizija
  • ISDN
  • ADSL

Opširnije o oglasu

ISTRA, POREČ - Moderna vila samo 4km od mora s pogledom na more

Na vrhuncu ljepote, na malom raju nedaleko od idiličnog grada Poreča, otkrijte jedinstvenu vilu koja plijeni srca svojom bezvremenskom raskoši i suptilnim dizajnom. Savršeno uklopljena u prirodni okoliš, ova impresivna kuća prostire se na 220 kvadratnih metara na zemljištu od 548 kvadratnih metara, pružajući vam prefinjen prostor za izuzetan i luksuzan život.

Pragom ove vile zakoračit ćete u raskošni prizemni prostor koji sjedinjuje dnevni boravak, kuhinju i blagovaonicu u jedan prostrani otvoreni prostor. Ulagan u svaki detalj, ovaj otvoreni koncept omogućuje vam neometani protok prostora i povezanost s prirodom koja vas okružuje. Na prizemlju se također nalazi jedna očaravajuća spavaća soba, WC i tehnička soba.

Dnevni boravak vas osvaja velikim staklenim prozorima koji nude začaravajući pogled na predivan krajolik. Ova povezanost s prirodom nastavlja se na prostranoj terasi s ugodnim sunčalištem i osvježavajućim bazenom. Ovdje ćete se osjećati kao u vlastitom kutku mira i luksuza, dok se opuštate na otvorenom.

Na prvom katu ove vile pruža se oaza odmora. Tu se nalaze tri elegantno uređene spavaće sobe, svaka s vlastitom luksuznom kupaonicom i izlazom na terasu. Taj kat je posvećen vašem miru i privatnosti, omogućujući vam potpuno opuštanje i obnovu duha.

Treći kat ove predivne vile rezerviran je za potpuni wellness doživljaj. Tu se nalazi prostor za wellness s saunom i još jednom prekrasnom kupaonicom. Ovdje ćete pronaći mjesto za potpunu relaksaciju i blagostanje, gdje ćete zaboraviti svakodnevni stres i napetost.

Ova vila postavila je nove standarde u udobnosti i energetskoj učinkovitosti. Podno grijanje pokreće ekološka dizalica topline koja osigurava ugodnu temperaturu u svim prostorijama. Kaminski prostor u dnevnom boravku dodaje dodatni dodir elegancije, stvarajući ugođaj topline i ugodnosti.

Kvaliteta gradnje ove vile je bez premca, koristeći samo najkvalitetnije materijale i pažljivo birane detalje. Svaki aspekt ove vile pažljivo je razrađen kako bi se postigla izuzetna estetika i trajnost.

Ova nekretnina je u sustavu PDV-a, a navedena cijena uključuje PDV. Ova predivna vila pruža vam priliku da živite san na jednoj od najljepših lokacija u blizini Poreča.

ID KOD AGENCIJE: 1445

Molo Longo nekretnine
Mob: 051 858 544
Tel: +385 51 858 544
E-mail: [email protected]
www.mololongorealestate.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga