ISTRA, POREČ - Moderna vila samo 4km od mora - roh bau

Molo Longo Nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Poreč, Istarska

Telefon  051/858-544

Oglas je aktivan od 04.08.2023.
Oglas pregledan: 434 puta
Šifra oglasa: 5364291

Cijena:
495.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Broj etaža: katnica
Stambena površina: 220,41 m²
Broj soba: 6
Tip gradnje: novogradnja
Godina izgradnje: 2024
Energetski certifikat: A+
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 548,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 2
Dozvole
  • građevinska dozvola
  • vlasnički list
Okućnica
  • Bazen
  • Roštilj
Dodatno
Oprema nekretnine
  • Telefon
  • Kabelska televizija
  • Satelitska televizija
  • ISDN
  • ADSL

Opširnije o oglasu

ISTRA, POREČ - Moderna vila samo 4km od mora

Dobrodošli u oazu profinjene elegancije i bezvremenske ljepote, smještenu na iznimnoj lokaciji nedaleko od slikovitog grada Poreča. Otkrijte ovu čarobnu vilu koja će vas oboriti s nogu svojom raskoši i besprijekornim dizajnom. Ova predivna vila prostire se na površini od 220 četvornih metara na zemljištu od 548 četvornih metara, pružajući vam nevjerojatan prostor za život ispunjen udobnošću i luksuzom.

Dobrodošli u unutrašnjost ove očaravajuće vile, gdje se raskošni prizemni prostor pretapa u beskrajno uživanje. Prostran dnevni boravak, kuhinja i blagovaonica integrirani su u jedno prekrasno otvoreno okruženje. Fluidnost i neprestano povezivanje s okolinom omogućeni su iznimnim dizajnom ovog prostora. U prizemlju se također nalazi jedna prekrasna spavaća soba, WC i tehnička soba.

Dnevni boravak obara s nogu velikim staklenim stijenama koje pružaju predivan pogled na okolni krajolik. Izlaz na prostranu terasu s udobnim sunčalištem i osvježavajućim bazenom omogućuje vam da se osjećate kao da ste otkrili svoj vlastiti raj za opuštanje i uživanje na otvorenom.

Prvi kat ove vile rezerviran je za vaš potpuni odmor. Tri elegantno uređene spavaće sobe s vlastitim luksuznim kupatilima pružaju vam privatnost i mir. Ovdje se možete potpuno opustiti i obnoviti svoje tijelo i dušu dok uživate u trenucima na prekrasnoj terasi.

U trećem katu ove predivne vile pronaći ćete pravi wellness raj. Sauna i još jedno prekrasno kupatilo omogućuju vam da se potpuno prepustite osjećaju relaksacije i blagostanja, brišući svakodnevni stres i napetost.

Udobnost i ušteda energije ključni su elementi ove vile. Podno grijanje pokreće ekološka dizalica topline, osiguravajući ugodnu temperaturu u svim prostorijama. Kaminski prostor u dnevnom boravku dodaje dašak elegancije i stvara atmosferu topline i ugodnosti.

Ova iznimna vila izgrađena je s najvišom kvalitetom koristeći vrhunske materijale i pažljivo odabrane detalje kako bi se postigla izuzetna estetika i trajnost.

Nekretnina se nalazi u sustavu PDV-a, a istaknuta cijena uključuje PDV. Ova nevjerojatna vila pruža vam priliku da ostvarite život iz snova na jednoj od najljepših lokacija u blizini Poreča. Doživite osjećaj beskrajne sreće i zadovoljstva u ovoj oazi luksuza, gdje svaki trenutak postaje nezaboravan.

Kuća se prodaje u roh bau fazi skupa sa zemljištem kako bi se ostavila mogućnost budućem vlasniku da sam po svojim željama završi kuću do kraja.

ID KOD AGENCIJE: 1446

Molo Longo nekretnine
Mob: 051 858 544
Tel: +385 51 858 544
E-mail: [email protected]
www.mololongorealestate.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga