ISTRA, POREČ - Moderna dvojna kuća u nizu nedaleko od mora

Molo Longo Nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Poreč, Istarska

Telefon  051/858-544

Oglas je aktivan od 27.08.2023.
Oglas pregledan: 446 puta
Šifra oglasa: 5398534

Cijena:
340.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: u nizu
Broj etaža: katnica
Stambena površina: 126,40 m²
Broj soba: 4
Tip gradnje: novogradnja
Godina izgradnje: 2024
Energetski certifikat: A+
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 180,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 2
Dozvole
  • građevinska dozvola
  • vlasnički list
Okućnica
  • Roštilj
Dodatno
Oprema nekretnine
  • Telefon
  • ISDN
  • ADSL
  • Portafon

Opširnije o oglasu

ISTRA, POREČ - Moderna dvojna kuća u nizu 3km od mora

Na tržištu se nudi očaravajuća druga polovica dvojne kuće koja se trenutno nalazi u fazi izgradnje. Smještena je u slikovitom naselju koje je udaljeno tek 5 km od šarmantnog Poreča te svega 3 km od obale Jadranskog mora.

Razigrano se protežući kroz tri razine suvremenog dizajna, ova kuća pruža nevjerojatan spoj udobnosti i funkcionalnosti. U prizemlju se ističe prostrani dnevni boravak koji teče u blagovaonicu i kuhinju stvarajući otvoreni prostor koji poziva na udobno druženje. Praktična ostava u ovom dijelu kuće dodatno povećava praktičnost. Na prvom katu se smještaju dvije udobne spavaće sobe, svaka s vlastitom kupaonicom, pružajući osobni kutak za svakog ukućana ili posjetitelja. Treći kat krije raskošnu glavnu spavaću sobu, master apartman, sa svojom privatnom kupaonicom i prostranom terasom koja nudi bajkovit pogled na prirodu oko sebe.

Privlačna natkrivena terasa širi prostor za opuštanje iz dnevnog boravka te vodi prema ljetnoj kuhinji, stvarajući idealno okruženje za pripremu jela na svježem zraku. Kuća je pažljivo osmišljena kako bi pružila optimalnu udobnost, a podno grijanje osigurava ugodnu temperaturu tijekom hladnijih dana. Svaka prostorija će biti opremljena suvremenim klima uređajima, omogućavajući prilagodbu temperature prema osobnim preferencama.

Ukupna površina ove kuće iznosi 126 m², a prostrana okućnica obuhvaća 180 m². Njezina izvanredna lokacija koja je tako blizu svih potrebnih sadržaja čini je savršenom za miran obiteljski život, ali također nudi izvrsnu priliku za investiciju u svrhu turističkog iznajmljivanja. Bez obzira koristite li je za svoje osobne potrebe ili kao potencijalni izvor prihoda, ova kuća pruža udobnost, praktičnost i moderni dizajn u svakom smislu.

ID KOD AGENCIJE: 1542

Molo Longo nekretnine
Mob: 051 858 544
Tel: +385 51 858 544
E-mail: [email protected]
www.mololongorealestate.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga