ISTRA, POREČ - Moderna dvojna kuća u nizu 3km od mora

Molo Longo Nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Poreč, Istarska

Telefon  051/858-544

Oglas je aktivan od 27.08.2023.
Oglas pregledan: 452 puta
Šifra oglasa: 5398535

Cijena:
340.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: u nizu
Broj etaža: katnica
Stambena površina: 126,40 m²
Broj soba: 4
Tip gradnje: novogradnja
Godina izgradnje: 2024
Energetski certifikat: A+
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 180,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 2
Dozvole
  • građevinska dozvola
  • vlasnički list
Okućnica
  • Roštilj
Dodatno
Oprema nekretnine
  • Telefon
  • ISDN
  • ADSL
  • Portafon

Opširnije o oglasu

ISTRA, POREČ - Moderna dvojna kuća u nizu 3km od mora

Na prodaju je šarmantna polovica dvojne kuće koja se trenutno nalazi u fazi izgradnje, smještena u slikovitom naselju svega 5 km udaljenom od prepoznatljivog Poreča i svega 3 km udaljenosti od obale Jadranskog mora.

Ova kuća se proteže kroz tri razine suvremenog dizajna i funkcionalnosti. U prizemlju se prostire prostrani dnevni boravak, povezan s blagovaonicom i kuhinjom putem koncepta otvorenog prostora, stvarajući ugodan ambijent za okupljanje i opuštanje. Tu se također nalazi praktična ostava, pružajući dodatnu praktičnost za pohranu. Na prvom katu se nalaze dvije udobne spavaće sobe, svaka sa svojom privatnom kupaonicom, pružajući udobnost i privatnost za sve ukućane ili goste. Treći kat kruniše kuću s još jednom prostranom spavaćom sobom, master apartmanom, opremljenom vlastitom kupaonicom te prostranom terasom koja pruža zadivljujući pogled na prirodnu okolicu.

Osvježavajuća natkrivena terasa pruža produženi životni prostor iz dnevnog boravka te vodi do ljetne kuhinje, savršene za uživanje u pripremi hrane na otvorenom. Kuća je pažljivo projektirana s naglaskom na udobnost, a grijanje podnog tipa osigurava ugodnu temperaturu tijekom hladnijih mjeseci. Svaka prostorija će biti opremljena modernim klima uređajima, omogućavajući prilagodbu temperature prema individualnim preferencama.

Ukupna površina kuće iznosi 126 m², dok prostrana okućnica obuhvaća 180 m². Ova nekretnina svojom blizinom svih bitnih sadržaja postaje idealno utočište za miran obiteljski život, a istovremeno predstavlja i izvanrednu priliku za ulaganje u turističke svrhe. Njezina lokacija, funkcionalan raspored te moderni detalji čine je primamljivom opcijom kako za osobnu uporabu tako i za potencijalno iznajmljivanje, omogućavajući spoj udobnosti i praktičnosti u svakom smislu.

ID KOD AGENCIJE: 1541

Molo Longo nekretnine
Mob: 051 858 544
Tel: +385 51 858 544
E-mail: [email protected]
www.mololongorealestate.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga