ISTRA, POREČ - Luksuzna moderna vila u Poreču s bazenom, pog

Molo Longo Nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Poreč, Istarska

Telefon  051/858-544

Oglas je aktivan od 25.05.2023.
Oglas pregledan: 626 puta
Šifra oglasa: 5285542

Cijena:
1.450.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: dvojna
Broj etaža: katnica
Stambena površina: 215,00 m²
Broj soba: 4
Tip gradnje: novogradnja
Godina izgradnje: 2024
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 485,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 2
Dozvole
  • vlasnički list
Okućnica
  • Bazen
Dodatno
Oprema nekretnine
  • Telefon
  • Kabelska televizija
  • ISDN
  • ADSL
  • Portafon

Opširnije o oglasu

ISTRA, POREČ - Luksuzna moderna vila u Poreču s bazenom, pogledom na more i vrhunskim sadržajima 500m od mora

Modernu vilu u Poreču, udaljenu 500 metara od mora, predstavlja ekskluzivna nekretnina koja pruža luksuz i udobnost na najvišem nivou. Ova vila je savršeno pozicionirana, omogućavajući vam da uživate u predivnom jadranskom ambijentu dok istovremeno održavate privatnost.
Vila se prostire na prostranom zemljištu kvadrature 485m2 dok je njena neto površina 216m2 i dolazi s prekrasno uređenim dvorištem koje obuhvaća bazen od 35m2, idealan za osvježenje i opuštanje u toplim ljetnim danima. Za vašu praktičnost, osigurano je parkiralište za dva automobila, kao i vanjska ostava za pohranu dodatnih potrepština.
U samoj kući nalazi se visokokvalitetni podni grijanje koje će vam pružiti ugodnu temperaturu tijekom cijele godine. Ugradbene klime osiguravaju optimalno rashlađivanje u vrućim ljetnim mjesecima. Villa je pažljivo dizajnirana s naglaskom na moderan stil i visokokvalitetne materijale.
Prizemlje vile nudi prostrani dnevni boravak, idealan za opuštanje i druženje s obitelji i prijateljima. Također ćete pronaći ostavu, vešeraj i zaseban WC za dodatnu praktičnost.
Na katu se nalaze dvije prostrane sobe, svaka sa vlastitim kupatilom. Ove sobe pružaju udobnost i privatnost za goste ili članove obitelji. Na potkrovlju se nalazi još jedna soba s kupatilom te prostrana terasa s panoramskim pogledom na more. Ovdje ćete moći uživati u nevjerojatnom pogledu na zalazak sunca i slikovite krajolike.
Početak gradnje ove vile predviđen je za jesen 2023. godine, što vam pruža mogućnost da prilagodite dizajn ili dodate osobni pečat svom domu. Uz vrhunski kvalitet gradnje i pažljivo osmišljen raspored prostorija, ova moderna vila u Poreču predstavlja savršeno mjesto za luksuzan život uz more.



ID KOD AGENCIJE: 1110

Molo Longo nekretnine
Mob: 051 858 544
Tel: +385 51 858 544
E-mail: [email protected]
www.mololongorealestate.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga