ISTRA, POREČ - Kuća u nizu 1,5km od mora - roh bau

Molo Longo Nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Poreč, Istarska

Telefon  051/858-544

Oglas je aktivan od 04.08.2023.
Oglas pregledan: 490 puta
Šifra oglasa: 5364297

Cijena:
337.500 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: u nizu
Broj etaža: katnica
Stambena površina: 125,00 m²
Broj soba: 4
Tip gradnje: novogradnja
Godina izgradnje: 2024
Energetski certifikat: A+
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 200,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 2
Dozvole
  • građevinska dozvola
  • vlasnički list
Okućnica
  • Roštilj
Dodatno
Oprema nekretnine
  • Telefon
  • Kabelska televizija
  • Satelitska televizija

Opširnije o oglasu

ISTRA, POREČ - Kuća u nizu 1,5km od mora - roh bau

Na iznimno privlačnoj lokaciji u Poreču, smjestila se druga kuća u nizu od ukupno pet modernih kuća. Ovo je prilika za one koji žele uživati u blizini prekrasnog Jadranskog mora, udaljenog samo 1,5 km, te žele biti u neposrednoj blizini živahnog centra grada udaljenog 1 km.

Ova prekrasna moderna kuća površine 127,86 m2 dizajnirana je s pažnjom prema detaljima i udobnosti, nudeći životni prostor na tri razine - prizemlje, kat i potkrovlje.

Na prizemlju se nalazi prostrani hodnik koji vodi do gostinjskog WC-a, praonice rublja i ostave, čime su praktičnost i organizacija na dohvat ruke. Kuhinja s blagovaonicom i dnevni boravak predstavljaju open space koncept koji pruža modernu i prozračnu atmosferu. Nenatkrivena terasa, idealno mjesto za opuštanje i druženje, pruža pogled na okolni vrt, obogaćujući vaše iskustvo stanovanja.

Na prvom katu nalaze se dvije prostrane spavaće sobe, svaka sa svojom vlastitom kupaonicom koja pruža potpunu privatnost. U jednoj od spavaćih soba nalazi se garderoba koja će zadovoljiti vaše potrebe za organizacijom i stilom.

Potkrovlje nudi dodatnu spavaću sobu sa vlastitom kupaonicom, stvarajući oazu mira i privatnosti. Osim toga, dvije terase na potkrovlju pružaju priliku za uživanje u prekrasnom pogledu na okolinu, more i zalazak sunca.

Ova kuća će biti izgrađena koristeći najkvalitetnije materijale, a planirani završetak izgradnje je do kraja 2024. godine. Kao i kod prvog opisa, kupci će imati mogućnost sudjelovanja u izgradnji i prilagodbi svojeg budućeg doma prema vlastitim željama.

Uz sve navedeno, investitor pravna osoba omogućava kupcima da budu oslobođeni plaćanja poreza na promet nekretninama, pružajući dodatnu prednost za one koji žele postati vlasnici ove moderne kuće.

Ova druga kuća u nizu odlikuje se elegantnim dizajnom, vrhunskom izgradnjom i savršenom lokacijom te će pružiti svojim stanovnicima životni prostor udoban, moderno opremljen i blizak moru i gradu.

Kuća se prodaje u roh bau fazi tako sa gotovom fasadom i prozorima tako da budući vlasnik može dalje nastaviti sam uređivati svoj vlastiti dom.

ID KOD AGENCIJE: 1440

Molo Longo nekretnine
Mob: 051 858 544
Tel: +385 51 858 544
E-mail: [email protected]
www.mololongorealestate.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga