Istra, Poreč, kamena duplex villa s bazenom, 134,58 m2 #prodaja

Lokacija  Poreč, Istarska

Telefon  091/900-6656

Oglas je aktivan od 09.01.2024.
Oglas pregledan: 276 puta
Šifra oglasa: 5599768

Cijena:
648.500 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Broj etaža: katnica
Stambena površina: 134,58 m²
Broj soba: 5
Tip gradnje: novogradnja
Energetski certifikat: A
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 200,37 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 2
Dozvole
  • vlasnički list
Okućnica
  • Bazen

Opširnije o oglasu

Prodaje se autohtona istarska kamena kuća sa bazenom i lijepom uređenom okućnicom u blizini Poreča, u mirnom naselju, okružena zelenilom.

Ova prekrasna villa izgrađena je u starom istarskom stilu kamenih kuća i obuhvaća prizemlje u "open space" konceptu gdje se smjestio dnevni boravak, kuhinja i blagovaona, spavaća soba, kupatilo i spremište.
Iz dnevnog boravka i blagovaone izlazi se na prostranu natkrivenu terasu od 36m2 (ljetna kuhinja i roštilj), uređen travnjak s navodnjavanjem i bazen dimenzija 4x8m okružen niskim kamenim zidom i zelenilom te sauna. Uz kuću se nalaze dva parkinga u vlasništvu.
Na katu, do kojeg se dolazi unutarnjim stepenicama kao i vanjskim kamenim stubištem kroz veliku natkrivenu terasu nalaze dvije spavaće sobe koje imaju izravan izlaz na terasu, dvije velike kupaonice i garderoba.
Kuhinja je kupljena prije četiri godine, vanjski kamin rađen prije tri godine. Nekretnina je opremljena alarmnim sustavom, komarnicima, etažno grijanje na lož ulje, klimatske jedinice, dva kamina, strojarnica, brodski pod i parket u sobama od oraha su neke od stavki kuće.
Na okućnici se smjestio pomoćni objekt od cca 7 m2.

Odlična nekretnina za odmor i uživanje u blizini Poreča, ali i idealna investicija u turizam obzirom na mirnu lokaciju ali u blizini svih sadržaja i plaže (1,5 km)

Udaljenost do Poreča: 3 km
Udaljenost do zračne luke: 50 km
Udaljenost do Slovenije 25 km

Šifra objekta: K-739

Energetska klasa: A

Kontakt: Ivana Popović, [email protected], +385 91 900 6656

**Zainteresirani kupci mogu dobiti potrebne informacije o oglašenoj nekretnini i razgledati istu putem naših agenata isključivo uz prethodno potpisivanje ugovora o posredovanju o prometu nekretnina.

***Naiđete li na ovu nekretninu putem online oglasnika po nižoj cijeni od naše, ista vrijedi i za neelcon.hr

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga