ISTRA, POREČ - Dvojna vila sa prekrasnim pogledom na more

Molo Longo Nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Poreč, Istarska

Telefon  051/858-544

Oglas je aktivan od 29.07.2023.
Oglas pregledan: 538 puta
Šifra oglasa: 5360196

Cijena:
100 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: dvojna
Broj etaža: dvokatnica
Stambena površina: 149,00 m²
Broj soba: 5
Tip gradnje: novogradnja
Godina izgradnje: 2024
Energetski certifikat: A+
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 350,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 2
Dozvole
  • građevinska dozvola
  • vlasnički list
Okućnica
  • Bazen
  • Roštilj
Dodatno
Oprema nekretnine
  • Telefon
  • Satelitska televizija
  • ISDN
  • ADSL

Opširnije o oglasu

ISTRA, POREČ (okolica) - Dvojna vila sa prekrasnim pogledom na more

Pozivamo vas da otkrijete rajski kutak u prekrasnom malenom mjestu nedaleko Poreča, gdje se priprema izgradnja očaravajuće dvojne kuće s bazenom. Ova moderna i luksuzna nekretnina pružit će vam savršeno mjesto za život, uživanje i opuštanje.

Kuća će se prostirati na tri etaže - prizemlje, 1. i 2. kat, pružajući obilje prostora za udoban život. Na prizemlju će se nalaziti prostrani dnevni boravak koji će biti srce ovog doma, mjesto gdje ćete moći uživati u toplini obiteljskih trenutaka. Osim toga, tu će se nalaziti i gostinjski wc te ostava, što će osigurati praktičnost i organizaciju prostora.

Iz dnevnog boravka ćete imati direktan pristup prekrasnoj terasi i sunčalištu, gdje će se smjestiti privatni bazen. Ovdje ćete moći uživati u osvježavajućim trenucima i opuštanju na suncu s predivnim pogledom na okoliš.

Na prvom katu smjestit će se tri prostrane spavaće sobe. Jedna od njih će imati vlastitu kupaonicu koja će pružiti osjećaj luksuza i privatnosti. Također, dvije sobe će imati izlaz na terasu, što će vam omogućiti da se ujutro probudite uz svjež zrak i zapanjujući pogled na okolne ljepote. Za druge dvije sobe osigurat će se jedna zajednička kupaonica, kako bi udobnost i praktičnost bile na najvišoj razini.

Drugi kat rezerviran je za master sobu - prostoriju koja će vas oduševiti svojom raskoši. Ova soba će imati vlastitu kupaonicu i garderobu te će iz nje i s terase pružati predivan panoramski pogled na more. Ovdje ćete moći pobjeći od svakodnevnog stresa i prepustiti se miru i ljepoti okoline.

Kuća će biti završena do kraja 2024. godine, a ono što ju čini još primamljivijom jest činjenica da ćete kao kupac imati mogućnost sudjelovati u procesu gradnje te birati materijale kako biste prilagodili dom prema svom ukusu i potrebama.

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku da postanete vlasnik ove prekrasne dvojne kuće s bazenom koja će vam pružiti život iz snova, okruženi svim blagodatima koje ovo šarmantno mjesto ima za ponuditi.

ID KOD AGENCIJE: 1415

Molo Longo nekretnine
Mob: 051 858 544
Tel: +385 51 858 544
E-mail: [email protected]
www.mololongorealestate.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga