ISTRA, POMER - Vila s bazenom i pogledom na more!

Dux nekretnine d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Pomer, Medulin, Istarska

Telefon  097/757-1657, 099/640-8438

Oglas je aktivan od 21.04.2024.
Oglas pregledan: 92 puta
Šifra oglasa: 5843412

Cijena:
500.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Broj etaža: katnica
Stambena površina: 140,00 m²
Broj soba: 6
Godina izgradnje: 2014
Energetski certifikat: C
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 218,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 2
Dozvole
  • vlasnički list
  • uporabna dozvola
Okućnica
  • Bazen
  • Roštilj
Dodatno
Oprema nekretnine
  • Satelitska televizija

Opširnije o oglasu

ISTRA, POMER - Villa s bazenom i pogledom na more!

Područje Medulina obuhvaća okolna ribarska mjesta Premanturu, Banjole i Pomer te Pješčanu Uvalu i sva su ona, mahom, usmjerena na turizam i stalno obogaćivanje turističke ponude. Oduvijek orijentiranom na more, ovom kraju ne nedostaje suvremeno opremljena marina – za sve morske vukove i prihvat njihovih brodova tu je ACI marina Pomer. Pomer je idilično ribarsko mjesto u kojem valja kušati gastronomske delicije u okružju ljepote nedirnute prirode.

Upravo u Pomeru prodaje se ova prekrasna samostojeća kuća ukupne površine od 140m2 koja se proteže na prizemlje i kat, a sastoji se od dva apartmana kategorije 3*.

U prizemlju se nalazi konoba s malom kuhinjom te kupaonicom. Konoba je odvojena od stambenog prostora i ima kamin te izlaz na natkrivenu terasu.
U prizemlju se isto tako nalazi veći apartman koji se sastoji od kuhinje, prostranog i osunčanog dnevnog boravka s blagovaonicom, dvije spavaće sobe te kupaonice i ima izlaz na okućnicu.

Vanjskim stepenicama dolazimo na prvi kat gdje se smjestio drugi apartman i velika terasa koja gleda na prirodu, zelenilo i more. Drugi apartman sastoji se od hodnika, kuhinje s dnevnim boravkom i blagovaonicom, jedne spavaće sobe te kupaonice.

Okućnica od 218 m2 kompletno je ograđena zidom te se na njoj nalazi vanjski roštilj, bazen sa sunčalištem i natkrivena terasa.
Nešto manja, ali funkcionalna okućnica bogata zelenilom i skrivena od pogleda pruža dovoljno prostora za odmor i bijeg od gradskog stila života. Uz roštilj na potpuno ograđenoj okućnici i većim bazenom zasigurno se možete odmoriti i zabaviti sa svojom obitelji i prijateljima.

Prodaje se namještena kako je vidljivo na slikama. Posjeduje parking mjesta. Postavljeni su klima uređaji.

Ova nekretnina predstavlja savršenu investiciju u vidu turističkog najma ili mirnog obiteljskog života. Lokacijski, zbog blizine svih sadržaja te mora pruža sve potrebno za svakodnevicu.

Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja.
www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja

ID KOD AGENCIJE: 20996

Ana Glavaš
Agent s licencom
Mob: +385 97 757 1657
Tel: +385 99 640 8438
E-mail: [email protected]
www.dux-istra.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga