ISTRA, PIĆAN - Romantično imanje s tri vile

Dux nekretnine d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Pićan, Istarska

Telefon  095/576-8337, 099/640-8438

Oglas je aktivan od 16.01.2024.
Oglas pregledan: 264 puta
Šifra oglasa: 5606571

Cijena:
1.100.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Broj etaža: dvokatnica
Stambena površina: 450,00 m²
Broj soba: 8 i više
Energetski certifikat: A+
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 4.500,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 7+
Dozvole
  • građevinska dozvola
  • vlasnički list
  • uporabna dozvola
Okućnica
  • Bazen
  • Roštilj
Dodatno
Oprema nekretnine
  • Telefon
  • Satelitska televizija
  • ISDN
  • ADSL

Opširnije o oglasu

ISTRA, PIĆAN - U samome srcu Istre smjestilo se idilično veće imanje s 3 uređene kuće opasane zelenilom.

Smješteno na manjemu brežuljku u neposrednoj blizini jednog od poznatih Istarskih pitoresknih kamenih naselja, riječ je o šarmantnom naselju Pićan. Ovo toplo i uređeno imanje smješteno je na prostranoj parceli od čak 4.500m2 s privatnim većim bazenom i mnogobrojnim aktivnostima na otvorenom zraku od kojih je jedno i profesionalan teniski teren,

OPIS NEKRETNINE;
Tako se imanje sastoji od tri zasebne kuće/vile idealna za odmor i bijeg od svakodnevnog ubrzanog stila života.

Glavna kuća sastoji se od dvije etaže, tako se u prizemlju nalazi dnevni boravak s prostranom blagovaonicom i potpunosti opremljenom kuhinjom, a dalje se prema gornjoj etaži pristupa unutarnjim stepeništem gdje su se smjestile 4 spavaće sobe od kojih svaka posjeduje vlastitu kupaonicu. Ispred kuće nalazi se i natkrivena terasa idealna za opuštanje uz kasno večernju čašu vama najdražega vina.

Druga kuća sastoji se jednako tako od dvije etaže. U prizemlju se smjestio prostor za zabavu, a koji je moguće vrlo jednostavno prenamijeniti u prostor za dnevni život, s dnevni boravkom blagovaonom i kuhinjom. Unutarnjim stubištem pristupa se gornjoj etaži gdje su se smjestile dodatne dvije spavaće sobe s en suite kupaonicama.

Treća kuća je nešto manje kvadrature, ali jednako kvalitetna i topla. Sastoji se od ugodnog dnevnog prostora, moderne kuhinje s blagovaonom, te jedne spavaće sobe s vlastitom kupaonicom.

Dodatno moramo istaknuti kako se između druge i teće kuće nalazi veća konoba s ognjištem, te i dodatnom profesionalnom kuhinjom smještenom na zimskoj zatvorenoj terasi kojoj se pristupa kroz već spomenutu konobu.

DODATNE INFORMACIJE;
* Imanje se prodaje u potpunosti namješteno sa svim namještajem i tehnikom.
* Vlasništvo je čisto 1/1 bez financijskog tereta.
* Kupnjom objekta preuzima se već uhodan posao sa sigurnim povratnom na uloženo

Čarobno i prostrano dvorište obogaćeno je velikim bazenom površine 32 m2, te i parkiralištem za 8+ vozila. Dvorište je skriveno od pogleda s obzirom na to kako je okruženo zelenilom i stablima. Uz mnoštvo zelene površine tu se kriju i brojne aktivnosti poput; stolnog tenisa, igrališta za odbojku na pijesku, malog nogometnog igrališta, teniskog igrališta dimenzija profesionalnih terena, košarkaškog igrališta, boćališta i tome slično.
A za večernja druženja s prijateljima i obitelji tu se nalazi i natkrivena veća terasa uz bazen s ljetnom kuhinjom i roštiljem.

Ovo imanje predstavlja posebnu priliku za sve one koji traže veće objekte za svoju obitelj i prijatelje ili za sve one koji traže idealnu priliku za investicijom i sigurnim povratnom na uloženo.

Za sva dodatna pitanja, potrebne informacije ili želju za organizacijom termina razgleda imanja slobodno nas kontaktirajte.

Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja:
www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja

ID KOD AGENCIJE: 24022

Loren Kečan
Agent s licencom
Mob: +385 95 576 8337
Tel: +385 99 640 8438
E-mail: [email protected]
www.dux-istra.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga