Istra, Orbanići, moderna dizajnerski namještena vila u izgradnji 194m2

Lokacija  Orbanići, Marčana, Istarska

Telefon  098/946-8603

Oglas je aktivan od 24.11.2022.
Oglas pregledan: 1126 puta
Šifra oglasa: 5121692

Cijena:
550.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Broj etaža: katnica
Stambena površina: 194,00 m²
Broj soba: 4
Tip gradnje: novogradnja
Godina izgradnje: 2022
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 725,00 m²
Dozvole
  • vlasnički list
Okućnica
  • Bazen

Opširnije o oglasu

Prodaje se kompletno namještena prekrasna dizajnerska vila smještena u središnjoj Istri, u mirnom selu kraj općine Marčana.
Nalazi se na lijepoj zelenoj okućnici površine 725m2, te se proteže na dvije etaže koje zajedno čine 194m2 stambene površine.
Odličnog je funkcionalnog rasporeda te se u prizemlju sastoji od ulaznog hodnika koji otvara prostor prema kuhinji, blagovaonici i dnevnom boravku iz kojeg se izlazi na veliku terasu gdje se nalazi grijani bazen s ugrađenim jacuzzijem, gostinjske spavaće sobe sa "en suite" kupaonicom koja također ima izlaz na sunčalište, te ostave.
Na katu se također nalaze dvije spavaće sobe sa "en suite" kupaonicom i vlastitom terasom.
Posjeduje solarni panel na krovu za grijanje vode, tank za toplu vodu s električnim grijačem kapaciteta 200 litara, te bio septičku jamu.
U kupaonicama, kuhinji i dnevnom boravku ugrađen je sustav podnog grijanja sa odvojenom regulacijom temperature, kao i multisplit sistem grijanja/hlađenja u svim prostorijama, te su ugrađeni LG klima uređaji sa Wi-Fi upravljanjem na daljinu.
U izgradnji su korišteni vrhunski materijali, stiropor fasada debljine 10cm, dekorativne drvene fasadne obloge od sibirskog ariša kao dodatna izolacija, profipoterm cigla te porculanske ratificirane pločice.
Stolarija je aluminijska s podizno kliznim stijenama i izotroslojnim staklima punjenim plinom, a u spavaćim sobama aluminijske roletne s električnim pogonom.
Sve kupaonice imaju dizajnerski kupaonski namještaj, s ugradbenim Geberitima, walk-in tuševima i crnom galanterijom.
Zahvaljujući svojoj lokaciji i opremi koju ju čine posebnom i upečatljivom te blizini bitnih sadržaja, ova vila idealna je nekretnina za investitore u turističkoj branši.

Šifra objekta: K-536

Energetska klasa: U izradi

Kontakt: Andrej Del Treppo, [email protected], +385 98 946 8603

**Zainteresirani kupci mogu dobiti potrebne informacije o oglašenoj nekretnini i razgledati istu putem naših agenata isključivo uz prethodno potpisivanje ugovora o posredovanju o prometu nekretnina.

***Naiđete li na ovu nekretninu putem online oglasnika po nižoj cijeni od naše, ista vrijedi i za neelcon.hr

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga